Samsung Note 9'dan Mi 9T Pro'ya geçiş ve geri dönüş hikayem

Araştırmadan mi 9t Pro'ya geçmen biraz yanlış olmuş. Hoparlör kalitesi olarak da okadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Tabi bu karşılaştırmaları yaparken fiyat faktörünü de göz önüne almak lazım.

O kadar yazmışsın emeğine sağlık lakin senin telefondan arkadaşımda da var dediğin sorunlar yaşanmıyor. Kamera konusunda ne desen haklısın muhteşem bir kamerası yok. Klavyeyi kötüleme hiç gerek yok ben de Samsung kullanıcısıydım Xiaomi'ye geçtikten sonra klavyesi bir tuhaf geldi ama 1 hafta içinde alıştım. Öyle bir kötülemişsiniz ki bir şey bilmesem hayatta bir daha Xiaomi telefon almam. MIUI Redmi Note 8 Pro'ya Kasım gibi geldi arada o kadar fark var mı bilmiyorum.

Klavye Gboard ve ekran formatı parmakları arada tutmaya yetmiyor.

Xiaomi güzel ama hala kalite düşük seviyede yani evet 8 GB Ram Snapdragon 855 İşlemci evet bunlar mükemmel ve güzel özellikle fiyatına göre ama malzeme kalitesi gerçekten düşük. Ha alınırmı alan tabikide alır özgür bu konuda. Bana kalırsa fiyat politikasını göz ardı edersek en iyi telefon Note serisi(kalemden ötürü) ve Iphone derim.

Ya arkadaşım fiyatı araya katmayın. Ben yaşadığım süreci anlattım. Aklında böyle bir düşüncesi olan vardır belki diye, yardımcı olurum diye.
Fiyat değil segment olarak ele aldım ikisi aynı segment telefon değil o yüzden karşılaştırmak yanlış.

Fiyat değil segment olarak ele aldım ikisi aynı segment telefon değil o yüzden karşılaştırmak yanlış.
Bak daha karşılaştırmak diyor yahu la ilahe illah. Arkadaşım ben karşılaştırmıyorum yaşadığım tecrübeyi yazıyorum.

@Shadow Ryzen, karşılaştırırsanız bir zahmet Note 9 daha iyi olsun demeye çalışmış sanırsam, malzeme kalitesi ve alışkanlıklar konusunda segmentleri farklı olan cihazlar olduğundan öyle demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…