Samsung Note 9'dan Mi 9T Pro'ya geçiş ve geri dönüş hikayem

Samsung daha önce de yazdığım bir olaydan ötürü benim için kalitesiz bir firmadır telefon segmentinde. Üstüne üstlük fiyatı eskiden avantajken şu an hiç alakası yok. Xiaomi'nin de MIUI arayüzünü hiç sevmiyorum. Bana göre performans/fiyat kralı her zaman OnePlus'tır. İleride ne olur bilinmez gerçi ama hem arayüzü sade, telefon akıcı, kamera performansı üzmeyen (gerçi bu benim için pek önemli değil ama) bir firma. 2 senedir OnePlus 5T kullanıyorum, şu an birçok firmanın vermediği 128 GB ROM'u aldım (ki hâlâ yarısı boş), üstüne üstlük telefonda gram yavaşlama, kasma vs yok.

Xiaomi kamera konusunda zaten Samsung'un deneği gibi. Samsung lensleri çıkardıktan sonra genelde ilk Xiaomi kullanıyor. Bakınız. Mi Note 10'da da 108MP Samsung lensleri var. Yanlış bilmiyorsam aynı lensleri Samsung S20'de kullanacak.

One Plus 7 o fiyatta olsa idi alırdım ama artık One Plus da zengin telefonu oldu.

One Plus 7 o fiyatta olsa idi alırdım ama artık One Plus da zengin telefonu oldu.

OnePlus 7 Pro bile o fiyattan az. 8/256 versiyonu 4000 liranın altında malum yöntemlerle.

OnePlus 7 Pro bile o fiyattan az. 8/256 versiyonu 4000 liranın altında malum yöntemlerle.
İşte o malum yöntemlerle alamıyorum İstanbul ve Ankara'ya baya uzakta olduğum için. Güvenemiyorum kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…