Samsung Odyssey G5 27" (LS27CG510euxuf) alınır mı?

255288

Hectopat
Sessiz sedasız yeni bir G5 modeli gelmiş pek inceleme yok. Korece birkaç video buldum ürüne ait. Fiyatına göre alınır mı? Ne dersiniz?
Bunun yerine BenQ EX2710Q düşünüyorum fiyatı yüzünden kararsızım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu monitör kronik sorunlu ghosting var. Kendimde kullanıyorum belirli reklerde mouse arkası gölge olduğu çok belli oluyor oyunlarda filmlerde videolarda belli etmiyor ancak fareyi kaydırırken belli oluyor onun dışında kaliteli. HDR birazcık sıkıntılı ben HDR açınca ekrandaki siyah renk parlıyor belirli yerlerde bötürcükler oluyor. Önenir miyim bu fiyat bandında iyi denebilir.

Ekleme bu monitör farklı versiyonmuş yeni fark ettim benim dediğim monitör onun kavisli hali.

Sessiz sedasız yeni bir G5 modeli gelmiş pek inceleme yok. Korece birkaç video buldum ürüne ait. Fiyatına göre alınır mı? Ne dersiniz?
Bunun yerine BenQ EX2710Q düşünüyorum fiyatı yüzünden kararsızım.

Samsung Odyssey VA panellerde ghosting sorunu var. Bütçe nedir? O monitörün fiyatına VG27AQZ daha iyidir.

Samsung Odyssey VA panellerde ghosting sorunu var. Bütçe nedir? O monitörün fiyatına VG27AQZ daha iyidir.
Bütçe 8000₺
Edit: VG27AQZ bu monitör iyi görüyor. Aldım listeye.

IPS değil Va monitör bu. Acaba ghosting olayını çözdüler mi merak ediyorum bende. IPS olan Samsung g5 şuan yok Türkiye'de diye biliyorum.

özellikle IPS diye yöneldim halbuki.
Videoda ghosting görünmüyor. Aslında alttaki çıkıntılar yüzünden bu seriden vazgeçmiştim. Ama flat ekranı ve fiyatı görünce ips panel olduğunu düşünerek alacaktım. Geç olmadan öğrenmiş olduk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı