Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Rx 6800. Oraya girdim de öyle bir şey yok hocam kullan falan.
amd ayarlarına girip bu açıksa kapat hocam sistemi yeniden başlatıp bir kontrol et.
1743023244432.png

Öneriyor musunuz sonuç olarak? Hikayeli oyunlardaki deneyimini de yazarsanız iyi olur.

Ben 1080P'den geçtigim için kalite anlamında çok fark oldu oyunlarda. Siyahı gerçekten başka monitörlere kıyasla çok daha canlı olduğu belli oluyor. Karanlıkta sağ altta biraz ışık sızması var, rahatsız etmiyor. Ben de zaten hikayeli oyunlarda denedim. Kendinizce bir ayar yapınca da renkler çok daha hale geliyor, göz zevkinize bağlı olarak. Smart'ı pek deneyimlemedim, arayüzü bayağı hızlı sorunsuz.

Son düzenleme:
Dün güzel bir renk ayarı yaptım kendimce, bayağı iyi oldu. Şu can çok canlı görüntü var. HDR'a eve gidince bakayım hocam.
Hdr kalibrasyonu için bu videoya bakabilirsin anlatıyor nasıl yapman gerektigini. Kalibrasyonun en sondaki ayarını 60 yaptım ben
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hdr kalibrasyonu için bu videoya bakabilirsin anlatıyor nasıl yapman gerektigini. Kalibrasyonun en sondaki ayarını 60 yaptım ben
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eve gidince bakacağım hocam, teşekkürler.

Ses yüksekliği iyi. Kalitesi güzel. Ama bass çok az. Öğrenci indirimi ile 9779 TL'ye geldiği için Samsung Shop üzerinden aldım. İnşallah iade konusunda sorun çıkarmazlar.
Hocam öğrenci indirimi bitmiş sanırım kampanya 31 Mart’a kadar görünüyor Nisan’da tekrardan başlar mı acaba ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı