MustFeeling
Hectopat
Windows ayarlarından hdr kullan butonu yokmu. Ekran kartın nedir.HDR ben de aktif gözükmüyor hocam.
Windows ayarlarından hdr kullan butonu yokmu. Ekran kartın nedir.HDR ben de aktif gözükmüyor hocam.
amd ayarlarına girip bu açıksa kapat hocam sistemi yeniden başlatıp bir kontrol et.Rx 6800. Oraya girdim de öyle bir şey yok hocam kullan falan.
Öneriyor musunuz sonuç olarak? Hikayeli oyunlardaki deneyimini de yazarsanız iyi olur.Dün güzel bir renk ayarı yaptım kendimce, bayağı iyi oldu. Şu can çok canlı görüntü var. HDR'a eve gidince bakayım hocam.
Öneriyor musunuz sonuç olarak? Hikayeli oyunlardaki deneyimini de yazarsanız iyi olur.
Hdr kalibrasyonu için bu videoya bakabilirsin anlatıyor nasıl yapman gerektigini. Kalibrasyonun en sondaki ayarını 60 yaptım benDün güzel bir renk ayarı yaptım kendimce, bayağı iyi oldu. Şu can çok canlı görüntü var. HDR'a eve gidince bakayım hocam.
Hdr kalibrasyonu için bu videoya bakabilirsin anlatıyor nasıl yapman gerektigini. Kalibrasyonun en sondaki ayarını 60 yaptım ben
Hocam öğrenci indirimi bitmiş sanırım kampanya 31 Mart’a kadar görünüyor Nisan’da tekrardan başlar mı acaba ne dersiniz?Ses yüksekliği iyi. Kalitesi güzel. Ama bass çok az. Öğrenci indirimi ile 9779 TL'ye geldiği için Samsung Shop üzerinden aldım. İnşallah iade konusunda sorun çıkarmazlar.
Eve gidince bakacağım hocam, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.