Evet. 3.sü sorunsuzduHocam sizin üçüncü monitörmü sorunsuz geldi?
Evet. 3.sü sorunsuzduHocam sizin üçüncü monitörmü sorunsuz geldi?
Renk ayarını 25den 32ye çekince düzeliyor. Ben öyle kullanıyorum. Bu solukluk samsungun kendi youtubenda falan olmamasi lazim ama. Orasi da öyleyse bir sorun vardir@235742 Hocam monitor elime geçti, kurdum ama renkler biraz soluk geldi bana.
Hocam redditte birisi renk kalibrasyon cihazıyla özel renk yapmıştı bende onu yaptım sana atabilirim istersen deneyebilirsin.@235742 Hocam monitor elime geçti, kurdum ama renkler biraz soluk geldi bana.
hocam ben de almayi düşünüyordum da G65B mi aldınız acaba memnun kalmadınız mı?@235742 Hocam monitor elime geçti, kurdum ama renkler biraz soluk geldi bana.
Olur hocam.Hocam redditte birisi renk kalibrasyon cihazıyla özel renk yapmıştı bende onu yaptım sana atabilirim istersen deneyebilirsin.
Yok monitor çok canlı sadece biraz soluk geldi ayarlama yapmak gerekiyor belli.hocam ben de almayi düşünüyordum da G65B mi aldınız acaba memnun kalmadınız mı?
Hocam bu ayar yerine gel beyaz bilmem birşeyi yazıyor şimdi evde değilim aklıma gelmedi. Bu ayarları ods menüsünde oyun veya FPS profilinde dene kendi ayarınla karşılaştırma yaparsın.Olur hocam.
Yok monitor çok canlı sadece biraz soluk geldi ayarlama yapmak gerekiyor belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.