Samsung Odyssey G7 27" alınır mı?

Hocam siyahları iyi demek öyle demek değil :D Tam ekran siyahtan ziyade gördüğünüz tüm siyah/koyu grilere etki eder bu avantaj.

Şöyle birkaç örnek görsel koyayım daha iyi anlaşılsın;
Eki Görüntüle 956900

Eki Görüntüle 956902

Kaynak: VA vs IPS comparison (27" 1440p 144Hz)
Aynen böyle bu arada.

TN, VA ve IPS. Her üçünü birlikte aktif olarak kullanıyorum. IPS açık ara önde ancak VA'nın verdiği siyah apayrı bir deneyim ve renkleri oldukça kaliteli. Elbette bir IPS değil ancak VA ve IPS arasında kalınca sırf şu siyahlar için VA seçecek çok fazla insan var.
 
Gerçek 8 veya 10 Bit'in daha iyi olduğu bir gerçek tabii fakat düz 8 Bit ile 8 Bit + Frc karşılaştırıldığında arada hiçbir fark olmadığını nereden gördünüz onu merak ettim ben :)
Frc’yi araştırdın mı? Frc ekstra bir renk eklemiyor, banding’i azaltıp bir yandan da titreşimi arttırıyor.
F9AD9F65-BA81-47F0-A744-FDD7AFD6C615.jpeg

@Ardaaa11 hiç bir şey bilmeyip gülmen ilginç.
 
Zaten pahalı ama değeceğini düşünüyorum. Curved panel kullanmayı geçtim hayatımda görmedim bi' ondan korkuyorum. İade etmek istemiyorum ama eğer ki kendi monitörümü satmam lazım yoksa aç kalacağım. Aç kalmamak için iade etmem gerekir monitörümü satamazsam artık. :D

Hocam test edebildiniz mi acaba nasıl bir monitör?
 
Hocam test edebildiniz mi acaba nasıl bir monitör?
Test ettim ancak sanırsam benle alakalı bir problem var. Ürün geldiğinde kurulumunu yaptım sıkıntısız 240Hz alıyorum. Oyun girdiğimde monitör 240Hz olarak görülüyor ancak V-Sync açtığımda vesaire 144 FPS kilitleniyor. Testufo.com'dan test yaptığımda 64 Hz olarak görülüyor. CS:GO giriyorum sıkıntısız 240Hz alıyorum. Bazı programlarda alamıyorum. Monitörün sürücüsünü yükledim ve Firmware'ını güncelledim. Testufo testinde 240Hz olduğunu gördüm güncelleme sonrası. VALORANT ve bazı oyunlarda hala 144FPS limidi V-Sync açık veya kapalıyken değişmiyor. N'aptıysam olmadı. Format atacağım olmassa sistemimle alakalı mı ona bakacağım. En kötü garantiye yollayacağım ürünü.
 
Test ettim ancak sanırsam benimle alakalı bir problem var. Ürün geldiğinde kurulumunu yaptım sıkıntısız 240Hz alıyorum. Oyun girdiğimde monitör 240Hz olarak görülüyor ancak V-Sync açtığımda vesaire 144 FPS kilitleniyor. Testufo.com'dan test yaptığımda 64 Hz olarak görülüyor. CS:GO giriyorum sıkıntısız 240Hz alıyorum. Bazı programlarda alamıyorum. Monitörün sürücüsünü yükledim ve Firmware'ını güncelledim. Testufo testinde 240Hz olduğunu gördüm güncelleme sonrası. Valorant ve bazı oyunlarda hala 144FPS limidi V-Sync açık veya kapalıyken değişmiyor. N'aptıysam olmadı. Format atacağım olmazsa sistemimle alakalı mı ona bakacağım. En kötü garantiye yollayacağım ürünü.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
 
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Elbette. ^^

Şu anda testufo'da 240Hz gözüküyor ancak oyunlarda alamıyorum. 240Hz olduğu bariz şekilde hissediliyor masaüstünde vb. ama işte. :/
 
Hocam, 1080p’de oluyor mu?
Olmuyor denedim. Zaten 240Hz alıyorum sadece bazı oyunlarda ve programlarda almıyorum. İlk sürücüsünü güncellediğim zaman 240Hz alıyordum her oyunda sonra yeniden başlattığımda olmamaya başladı.
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Hocam bilgilendirmeyi unutmuşum. 2-3 hafta kadar önce format attığımda düzeldi.

Kullandığım Windows ISO'su ya oynanmıştı ya bozuktu. Sıkıntısız şimdi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı