Samsung Odyssey G7 monitör nasıldır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu incelemeyi izleyene kadar şiddetle almayı planlıyordum. İzledikten sonra fikrim bir miktar değişti. Öncelikle renkleri inanılmaz değil ama kötü de sayılmaz. Kontras oranı standart VA panellerden düşük kalıyor maalesef. Siyahları tam anlamıyla veremiyor. Boğuk gri şeklinde veriyor. Işık sızması kaçınılmaz ama bu modelde kaçınılmaz olan miktarın üstüne çıktığını düşünüyorum. HDR600 modu kessinlikle almak için bir kriter değil. Fald olmayan monitörlerde HDR modunun bir işe yaradığını düşünmüyorum, kaldı ki bu model true HDR bile değil. Gecikme sürelerine gelirsek bırakın VA panelleri TN paneller içinde bile piyasanın en iyilerinden. Turnuva sevyesinde rekabetçi oyunlar oynayacağınızdan şüpheniz olmasın. Inanılmaz düşük ipputlag ve gercek 1ms gtg veriyor ve bu gerçekten inanılmaz. Arka aydınlatması ve monitörün tasarımına bayıldım. Gerçekten masada harika duruyor. Sonuca gelirsek, kötü bir monitör mü? Hayır değil fakat maalesef 6000-7000 bin liralık bir amiral gemisi olunca çok daha fazlasını bekliyorsunuz. Ben aşırı pahalı ve parasını haketmediğini düsünüyorum. Özellikle aynı fiyat bandında LG'nin 4K 144Hz nano IPS 1gtg 27GN950 Türkiye'ye giriş yapacakken kessinlikle iyi düşünülmesi gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu incelemeyi izleyene kadar şiddetle almayı planlıyordum. İzledikten sonra fikrim bir miktar değişti. Öncelikle renkleri inanılmaz değil ama kötü de sayılmaz. Kontras oranı standart VA panellerden düşük kalıyor maalesef. Siyahları tam anlamıyla veremiyor. Boğuk gri şeklinde veriyor. Işık sızması kaçınılmaz ama bu modelde kaçınılmaz olan miktarın üstüne çıktığını düşünüyorum. HDR600 modu kessinlikle almak için bir kriter değil. Fald olmayan monitörlerde HDR modunun bir işe yaradığını düşünmüyorum, kaldı ki bu model true HDR bile değil. Gecikme sürelerine gelirsek bırakın VA panelleri TN paneller içinde bile piyasanın en iyilerinden. Turnuva sevyesinde rekabetçi oyunlar oynayacağınızdan şüpheniz olmasın. Inanılmaz düşük ipputlag ve gercek 1ms gtg veriyor ve bu gerçekten inanılmaz. Arka aydınlatması ve monitörün tasarımına bayıldım. Gerçekten masada harika duruyor. Sonuca gelirsek, kötü bir monitör mü? Hayır değil fakat maalesef 6000-7000 bin liralık bir amiral gemisi olunca çok daha fazlasını bekliyorsunuz. Ben aşırı pahalı ve parasını haketmediğini düsünüyorum. Özellikle aynı fiyat bandında LG'nin 4K 144Hz nano IPS 1gtg 27GN950 Türkiye'ye giriş yapacakken kessinlikle iyi düşünülmesi gerekir.

Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Video incelemesine bakacağım.

32" 240hz ve 1ms olması beni benden alıyor. Genellikle online rekabetçi oyunlar oynuyorum. HDR ile ilgili bir kullanıcı yazmış tam dediğini vermiyor fakat yine de çok çok iyi demiş. G-Sync özelliğini açtığında titreşimden şikayet etmişler. Ben online oynadığım için g-sync zaten kullanmıyorum. Biraz daha araştırıp bekleyeceğim. Fiyat konusunda katılıyorum 1k TL daha ucuz olsa daha iyi olurdu.
Alınır. Parasını sonuna kadar hak eden bir monitör. Ben 27' olanı öneriyorum. 32' şahsen biraz büyük.

Hocam büyük monitör olmasını tercih ediyorum. 24" den 27" geçişi büyüklük bakımından pek bir şey fark ettirmeyecektir. Odamda yatağımdan film vs. izliyorum. Tabi işin içerisine 1k TL fiyat farkı giriyor :) 27" de tercih edebilirim.

LG 27GN950 7.5k bandında Samsung 6K bazı indirimlerde 5.2 k ya düştü. Bende LG almak istiyorum ama fiyat fazla geliyor. Fiyatının düşmesini bekliyorum LG'nin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı