Samsung Odyssey Neo G8 LS34BG850suxuf 19 bin TL'ye alınır mı?

beratxxb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2K veya 4K oyuncu monitörü almak istiyorum Samsung Odyssey Neo G8 LS34BG850suxuf monitorü 2 el olarak 19000 TL'ye arkadaşımdan alabiliyorum. Bu monitorü mü tercih olarak almak mantıklı yoksa bu fiyat yakınlarına bu monitorlerden birisini almak mı?
Dell Alienware AW2725QF 27
ASUS ROG STRIX XG27ucg 27
ASUS TUF Gaming XG27ucs 27
Dell Alienware AW2723DF 27

Merhaba, 2K veya 4K oyuncu monitörü almak istiyorum Samsung Odyssey Neo G8 LS34BG850suxuf monitorü 2 el olarak 19000 TL'ye arkadaşımdan alabiliyorum. Bu monitorü mü tercih olarak almak mantıklı yoksa bu fiyat yakınlarına bu monitorlerden birisini almak mı?
Dell Alienware AW2725QF 27.
ASUS ROG STRIX XG27ucg 27.
ASUS TUF Gaming XG27ucs 27.
Dell Alienware AW2723DF 27.

OLED monitorler hakkında pek bir bilgim olmadığı için danışmak istedim.

Son düzenleme:
OLED tabiki. Aktif olarak kullandığım monitör, gayet memnunum. Fakat, ikinci el alacağından dolayı şunlar önemli:
Ürünün hala garantisi var mı? Üründe burn-in dediğimiz olay (yanık) olmuş mu ?
Eğer üründe ekran yanığı varsa almayın.

OLED tabii ki. Aktif olarak kullandığım monitör, gayet memnunum. Fakat, ikinci el alacağından dolayı şunlar önemli:
Ürünün hala garantisi var mı? Üründe burn-in dediğimiz olay (yanık) olmuş mu?
Eğer üründe ekran yanığı varsa almayın.

Teşekkürler cevap için ,Garanti mevcut,Yanık yok eksi yönü var mı peki gözlemlediğiniz ?

Teşekkürler cevap için ,Garanti mevcut,Yanık yok eksi yönü var mı peki gözlemlediğiniz ?
Eksi yön olarak tek verebileceğim 175HZ, 12Bit hdmi görüntü verememesi. Daha doğrusu, bunu kaldırabilecek bir kablo bulamamış olmam. Standart olmayan, minidpi , minihdmi kablo kullandığı için bulunması zor. O yüzden şuan orjinal kablosuyla kullanıyorum (minidpi). Onun da tek sıkıntısı biraz kısa olması. 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı