Samsung One UI 7 ve Android 15'i dağıtmaya başlayacak

Makaleler
6
Daha fazla  
Samsung 21 Kasıma kadar S23 ve S24 serisi için beta şekilde Android 15 uyumlu çalışan One UI 7 sunacak bilgisi var. Beta 15 gün içinde başlayacak. Bunu doğrulayan en büyük kanıt ise Samsung'un One UI 7 Beta forumunu hazır hâle getirmiş olması. Üstelik en güvenilir ve doğru sızıntı sayfası ICE UNIVERSE ise doğruladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çeviri:
Tarun Vats:
Samsung One UI 7 beta neredeyse burada!
Resmi One UI 7.0 beta forum sayfası artık Samsung'un Topluluk web sitesinde oluşturuldu, bu da beta programının yakında halka açılabileceği anlamına geliyor.
ICE UNIVERSE: Bu sefer gerçekten geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çeviri: Betanın başlamasına yarım ay(15gün) daha var.

Samsung 21 Kasıma kadar S23 ve S24 serisi için beta şekilde Android 15 uyumlu çalışan One UI 7 sunacak bilgisi var. Beta 15 gün içinde başlayacak. Bunu doğrulayan en büyük kanıt ise Samsung'un One UI 7 Beta forumunu hazır hâle getirmiş olması. Üstelik en güvenilir ve doğru sızıntı sayfası ICE UNIVERSE ise doğruladı.

Çeviri:
Tarun Vats:
Samsung One UI 7 beta neredeyse burada!
Resmi One UI 7.0 beta forum sayfası artık Samsung'un Topluluk web sitesinde oluşturuldu, bu da beta programının yakında halka açılabileceği anlamına geliyor.
ICE UNIVERSE: Bu sefer gerçekten geliyor.

Çeviri: Betanın başlamasına yarım ay(15gün) daha var.

A serisine ne zaman gönderecek?

A serisine ne zaman gönderecek?

S25 serisinin tanıtımından bir ay sonra A serisi için yavaş yavaş gönderim başlanır diye düşünüyorum. Yani S23 ve S24 serisinin betadan çıkıp ana One UI 7 almasından sonra öncelik X5 modelleri olmak üzere yavaş yavaş dağıtılır. Bu da Ocak-Şubat içinde demek.

Güzel bir sürüm olacak. Özellikle S25 Ultrada deneyimlemek isterdim.

S25U değil S22 ile deneyimlemek bile aman aman fark olmaz. "S25U ile çok iyi çalışacak yok böyle bir şey" olaylarını insanları S25 serisi almak için zorlama çabası bence.

S25 serisinin tanıtımından bir ay sonra A serisi için yavaş yavaş gönderim başlanır diye düşünüyorum. Yani S23 ve S24 serisinin betadan çıkıp ana One UI 7 almasından sonra öncelik X5 modelleri olmak üzere yavaş yavaş dağıtılır. Bu da Ocak-Şubat içinde demek.
Muhtemelen S serisine dağıtımı bittikten sonra yeni gelecek AX6 serisiyle olabilir.
Ya da AX6 serisinden biraz önce.
Daha çok varmis.

Çıkan sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni icon pack, quick settings falan. Bence kötü durmuyor ama bir çok insan da beğenmediğini dile getiriyor.

Önceki sızıntılarda Voice Recorder ikonun da değiştiği görülüyordu. Yeni sızıntılarda eski ikonun kullanıldığı görülüyor. Bence en iyi One UI 7 ikonu çöpe atmazlar umarım. Çok iyi duruyor ses kaydedicinin yeni ikonu.

Dosya Ekleri

• hlqmgh7rlayd1.jpeg
    hlqmgh7rlayd1.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 71
  • one-ui-6vs-one-ui-7-icons-v0-1qagshhwpayd1.png
    one-ui-6vs-one-ui-7-icons-v0-1qagshhwpayd1.png
    46 KB · Görüntüleme: 82
Çıkan sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni icon pack, quick settings falan. Bence kötü durmuyor ama birçok insan da beğenmediğini dile getiriyor.

Evet bu fotoğrafı görmüştüm. Bence daha hızlı geçiş yapabilen animasyonlar için daha öne doğru şişkin ve yumuşak logolar tercih edilmiş. Çin yazılımları gibi. Alışılmış Samsung tarzının dışında bir durum olduğu için beğenmemiştir insanlar ama bence beğenilmeyecek bir tasarım değil. İkonların renkleri ve görselleride fena değil. Quick Panelde yine daha yumuşak hâle getirilmiş ama şu anki daha sade quick panel bir tık önde benim için, yine de tam bitmiş hâlini görmeden yorum yapmış olmayayim. One UI 7 ile en büyük beklentim aşırı hantal olan One UI yerine daha akıcı ve yumuşak animasyonlar. Bir de daha iyi optimizasyon. Bu arada voice recorder ikonu konusunda katılıyorum. Çok güzel olmuş bence de. Şuankinden 10kat daha iyi.

Çıkan sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni icon pack, quick settings falan. Bence kötü durmuyor ama bir çok insan da beğenmediğini dile getiriyor.

Önceki sızıntılarda Voice Recorder ikonun da değiştiği görülüyordu. Yeni sızıntılarda eski ikonun kullanıldığı görülüyor. Bence en iyi One UI 7 ikonu çöpe atmazlar umarım. Çok iyi duruyor ses kaydedicinin yeni ikonu.
Titanyum hissiyatına uygun yapılmış ikonlar bence gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı