Samsung PM981A M.2 SSD Windows'u çok yavaş açıyor

ItzArda2827

Centipat
Öncelikle hepinize selamlar. Yaklaşık 1 yıldır Laptop'ta kullandığım SSD uzun süredir Windows'u çok yavaş açıyor. İnternetten ve forumdan benzer sorunları yaşayanların durumlarına bakıldığında benimki biraz farklı. Bilgisayarı teslim aldığımda gıcır gıcır çalışan SSD bir noktadan sonra hiç bir şeyi kurcalamamama rağmen artık Windows'u 2-3 dakika arası bir sürede açıyor. Son BIOS zamanı ise 6 küsur saniye. Başlangıçta açılan uygulamaların çoğunu kapattım, güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı aktif ettim. CrystalDiskMark sonucunu aşağıya koydum. CDM'tan anlamam fakat her şey normal gözüküyor diye düşünüyorum. Fakat neden yavaş açılıyor anlamış değilim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• cdm.PNG
    cdm.PNG
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
Görseldeki hızda bir sorun yok. Samsung Magician programını kurup sağlık durumuna bir bakın.
Hocam Samsung Magician sağlık durumunu N/A gösteriyordu Crystal Disk Info'dan baktım sağlık durumu %100 olarak gözüküyor.
Bilgisayarı güvenli modda açın. Sonra kapatıp normal modda açın tekrar.
İşe yaramadı maalesef. Açılış süresi hala aynı.

Olay görüntüleyicisi'nden baktım fakat aradaki 2 dakikalık sürede hiç eylem yok. Olayın kaynağını anlamış değilim. Ayrıca 2. ekran görüntüsündeki uyarının ne anlama geldiğini bilen var mı?
og1.PNG
og2.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı