Elektronik Samsung S20 FE Snapdragon 9999TL

Hepsiburada'dan S20 FE alınmasını kesinlikle önermiyorum. Hakem heyeti sürecim var, aldım çok pişmanım indirimlere aldanmayın.

 
Bu bayağı eskidi aslında, içindeki bataryanın bile raf ömrü yarıyı geçti. Artık güncelleme de almayacak, bilemedim. Alınmaz bence. (aynı şekilde iPhone 11 de alınmaz.)

Hocam bu fiyata kamerası halen daha iyi ve SD işlemci ile geliyor. Açıkçası yakın zamanda almayı düşünüyorum bu fiyatlardan.
 

Alınır oyunlaı gayet iyi oynatır, bazı insanlar kendine sıkıntılı bir ürün gelince tamamen sıkıntılı sanar çok takma. Mesela Apex'te orijinal oyun ayarlarında ve her şeyi fulledim ve 70 ila 90 arası FPS aldım ve orijinale aldığında sanki PC'deki gibi gerçekmiş gibi oluyor. Kamerada MP'si fazla değil ama optik lenslerinin aralığı güzel ayarlandığı için kamerası da gayet iyi, lensler sayesinde S23 ile çok bir fark olmuyor. Ve içinde Snapdragon 865 var gayet iyi ve ekstradan yonga çipi olarak da Exynos 970 kullanıyorlar. Ekran 120 Hz 5G destekleyen modeli var, bendeki 128 GB seninkini sen seç. Ben 1,1.5 yıl önce aldım o zamanlar 10k'ydı Mediamerkt'ta bence kaçırma derim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Ve bu arada bazıları şu an yazılım güncellemesi almıyorum demiş, ben hala aşıyorum açıkçası.
 
S20FE aldım sakın almayın demiyorum tabii ki de. Cihaz deli gibi hızlı. Fakat pil sıkıntıda 1 günü çıkarmak çok zor. Dolayısıyla mutlaka ileriye yönelik almaya bakın S22'den itibaren alınacaksa. Rakibi olan iPhone 11 de kesinlikle alınmaz. Yine de fiyatına yakın bir cihaz bakılacaksa A54e bakın.
 
Hocam bu fiyata kamerası halen daha iyi ve SD işlemci ile geliyor. Açıkçası yakın zamanda almayı düşünüyorum bu fiyatlardan.
Hocam ben kullanıyorum cihaz iyi hoş fakat pil performansı sizi tatmin etmeyebilir. Onun haricinde kamerası falan gayet tatmin edici. Eğer oyun oynamak isterseniz pek fazla önermem çünkü işlemcisi güçlü olmasına rağmen soğutması pekte iyi değil uzun vadede ısınmadan dolayı performans düşüşü yaşarsın.
 
Bu fiyat aralığında güncel modellere yönelmek ileri vadeli olarak daha mantıklı. Öncelikle güncelleme almayacak, ayrıca 5G henüz kullanmıyor olsak da illa ki gelecek ve desteği yok. Ben 2023'ü yarılamışken ve ekonominin durumu malum olduğundan 2-3 senede bir cihaz anca değiştirebiliyorken mantıklı bulmuyorum s20fe'yi artık. Bu indirimler stok eritme zaten.
 
Bu fiyat aralığında güncel modellere yönelmek ileri vadeli olarak daha mantıklı. Öncelikle güncelleme almayacak, ayrıca 5G henüz kullanmıyor olsak da illaki gelecek ve desteği yok. Ben 2023'ü yarılamışken ve ekonominin durumu malum olduğundan 2-3 senede bir cihaz anca değiştirebiliyorken mantıklı bulmuyorum S20FE'yi artık. Bu indirimler stok eritme zaten.

Hocam bir yerde yanlışınız var S20 FEnin 2 modeli var 5G destekleyen ve desteklemeyen.
 

Geri
Yukarı