Samsung S20 Ultra alınır mı?

Arel1

Hectopat

Cihaz genellikle kamera, video, YouTube ve google'da gezinmek için yani günlük işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak. Bataryası mümkünse fazla olsun, günü rahatça geçirsin.
Sizce bu telefon alınır mı, alınmazsa neden alınmaz ve başka alternatif önerileriniz varsa neler olabilir?
Samsung marka olması gerekli ve bütçe aşağı yukarı bu telefonun fiyatında. Eğer kesinlikle üstüne değer dediğiniz bir model varsa onuda paylaşabilirsiniz.

Cihaz genellikle kamera, video, YouTube ve Google'da gezinmek için yani günlük işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak. Bataryası mümkünse fazla olsun, günü rahatça geçirsin.
Sizce bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz ve başka alternatif önerileriniz varsa neler olabilir?
Samsung marka olması gerekli ve bütçe aşağı yukarı bu telefonun fiyatında. Eğer kesinlikle üstüne değer dediğiniz bir model varsa onu da paylaşabilirsiniz.

Hocam 5 senelik dinozor bir telefona bu kadar vermeyin gidin S24FE alın karşılaştırmıyorum çünkü ayıp olur 24FE'ye

Cihaz genellikle kamera, video, YouTube ve google'da gezinmek için yani günlük işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak. Bataryası mümkünse fazla olsun, günü rahatça geçirsin.
Sizce bu telefon alınır mı, alınmazsa neden alınmaz ve başka alternatif önerileriniz varsa neler olabilir?
Samsung marka olması gerekli ve bütçe aşağı yukarı bu telefonun fiyatında. Eğer kesinlikle üstüne değer dediğiniz bir model varsa onuda paylaşabilirsiniz.
Hocam 30.000 TL ye S24 FE var. Aynı fiyata S24 FE almak daha mantıklı

Exynos işlemciler hakkında bazı olumsuz eleştiriler görmüştüm ancak bu benim günlük kullanımıma engel olacak bir durum yaşatır mı?
Yoksa tamamen bi yanılgıdan bir ibaretmi bu durum?

Exynos işlemciler hakkında bazı olumsuz eleştiriler görmüştüm ancak bu benim günlük kullanımıma engel olacak bir durum yaşatır mı?
Yoksa tamamen bi yanılgıdan bir ibaretmi bu durum?
Bu eleştiri sadece Türkiyede var ne hikmetse

Hayır exynoslar oldukça sağlam samsung eskisi gibi değil çok daha iyi

Ayrıca Exynos istediği kadar kötü veya iyi olsun her türlü o tarihi eserden iyi iş çıkaracaktır

S24 FE'nin ne artısı var bu telefona göre?
Amacım kötü bir şey değil, nedenini öğrenmek istedim sacece.
çok daha iyi ekran
Çok daha iyi batarya kamera yapay zeka Tasarım işlemci yazılım kısacası herşey

Cihaz genellikle kamera, video, YouTube ve Google'da gezinmek için yani günlük işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak. Bataryası mümkünse fazla olsun, günü rahatça geçirsin.
Sizce bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz ve başka alternatif önerileriniz varsa neler olabilir?
Samsung marka olması gerekli ve bütçe aşağı yukarı bu telefonun fiyatında. Eğer kesinlikle üstüne değer dediğiniz bir model varsa onu da paylaşabilirsiniz.

Bütçe dostu A56, daha iyi performans için S24 FE tercih edin S20 ultranın işlemcisi bu iki cihazdan iyi değil.

İlk defa fan edition bir cihaz alacağım ama bu telefonlar tam olarak ne demek oluyor?
Orijinal parçalar yokmu yani içinde?
S20 ultra'ya göre daha iyi bir cihaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı