Samsung S20 vs S20 FE vs iPhone SE 2. nesil

Evet ama büyük ekran ve bataryası daha iyi, bana göre batarya ve işlemci ile dengelenip süreleri aynı olur.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Arkadaşımda gördüm gayet de hoş duruyordu, memnun da olduğunu söyleyince geçmeyi düşünmüştüm, fiyatının düşmesini bekliyordum. En iyisi bir süre daha S6 edge plusla devam edeyim ben, çok yaygın bir soruna benzemese de macera aramaya gerek yok sanırım.

S20 FE’yi hiç düşünmeyin bile fiyatına göre çok kaliteli bir cihaz değil ve sorunları hala devam ediyor maalesef.

Zaten hali hazırda iPhone kullanıyorsun, uzun vadede Android üzebilir, ve veri aktarım konusunda daha çok uğraştırır.

Ben de yaklaşık 5 ay önce 5S’ten SE 2020’ye geçtim ve memnunum. Batarya kısmı çok kuşkulandırmasın, başlangıçta düzeni oturtturur isen hiçbir sorun olmaz. 128 GB depolama da uzun süre götürür.

S20 yerine 120hz ekranından dolayı s20fe tercih edilebilir ama şunu da belirtmek isterim ki android telefonlar ios gibi uzun süre götürmez.
Se 2 2020 de güzel telefondur ama şarjı işlemciye yetmez muhtemelen. 😂
S20 yerine 120hz ekranından dolayı s20fe tercih edilebilir ama şunu da belirtmek isterim ki android telefonlar ios gibi uzun süre götürmez.
Se 2 2020 de güzel telefondur ama şarjı işlemciye yetmez muhtemelen. 😂
A70 kullanıyorum. 2020 Şubatta aldım ve oyun oynarken performans kaybını 1 sene sonra hissetmeye başladım.Durum böyle de olsa benim oyunlara pek ilgim kalmadı. :)
Telefon beni tatmin ediyor yine de. :)

S20 FE’yi hiç düşünmeyin bile fiyatına göre çok kaliteli bir cihaz değil ve sorunları hala devam ediyor maalesef.

Zaten hali hazırda iPhone kullanıyorsun, uzun vadede Android üzebilir, ve veri aktarım konusunda daha çok uğraştırır.

Ben de yaklaşık 5 ay önce 5S’ten SE 2020’ye geçtim ve memnunum. Batarya kısmı çok kuşkulandırmasın, başlangıçta düzeni oturtturur isen hiçbir sorun olmaz. 128 GB depolama da uzun süre götürür.
Bataryanın şuan kullandığıma göre çok daha uzun süre yeteceğine eminim. :D
BDEA194E-44D7-4C5D-A623-3CCBFBAB7A8D.png

Asıl amacım depolama sorunuydu zaten, herkese teşekkürler SE 2020 modeline karar verdim.
@Kokona Shiki @Samotne Ciasteczka teşekkürler bu gün telefonuma kavuştum gerçekten bol hafıza gibisi yok 16 GB'tan 128 GB geçince hayatın olduğunu anladım. SE 2020 başarılı. 👍

Son düzenleme:
Bataryanın şuan kullandığıma göre çok daha uzun süre yeteceğine eminim. :D
Eki Görüntüle 914806
Asıl amacım depolama sorunuydu zaten, herkese teşekkürler SE 2020 modeline karar verdim.
@Kokona Shiki @Samotne Ciasteczka teşekkürler bu gün telefonuma kavuştum gerçekten bol hafıza gibisi yok 16 GB'tan 128 GB geçince hayatın olduğunu anladım. SE 2020 başarılı. 👍
Hocam ben de sizin gibi bu modeller arasında kaldım. iPhone'u kalitesinden ötürü tercih etmek istiyorum çünkü 5 senedir Android'den bunaldım. Şöyle bir sorunum var: Üniversitede öğrenciyim ve bataryası konusunda şüpheliyim gibi. Çok fazla telefonla işim olmuyor ancak İnstagram, Twitter, Spotify kullanıyorum ama batarya durumu nasıl? Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ve de 5.5 ekrandan geçeceğim normalde sorun etmem ama görsel şeylere bakmam gerekiyor bölümüm gereği yani fotoğraf falan bakarken ekran yetiyor mu?

@MysticVezonTR

Konu sahibi arkadaşım yazmamı istedi;

Konuyu açtığım hafta içerisinde SE 2020 modelini satın almıştım, batarya normal işlemlerle birlikte ortalama en az 2-3 saat kadar da sosyal medyada takıldığınızda rahatça günü çıkarabiliyor oyun oynayan birisi değilim bu yüzden oyun oynandığı takdirde günü çıkarabileceğinden emin değilim. Instagram, Twitter gibi uygulamalarda rahatça gün içerisinde saatlerce uğraşabilirsiniz Spotify es geçiyorum sinek gibi kalıyor. Ekran fotoğrafları incelerken yeterli kalıyor ancak video gibi işlemlerde bir yerde illa ki büyük olma isteği uyandırıyor bu yüzden bir miktar daha para koyup 11 modelini almadığıma biraz pişman kaldım diyebilirim.

@MysticVezonTR

Konu sahibi arkadaşım yazmamı istedi;

Konuyu açtığım hafta içerisinde SE 2020 modelini satın almıştım, batarya normal işlemlerle birlikte ortalama en az 2-3 saat kadar da sosyal medyada takıldığınızda rahatça günü çıkarabiliyor oyun oynayan birisi değilim bu yüzden oyun oynandığı takdirde günü çıkarabileceğinden emin değilim. Instagram, Twitter gibi uygulamalarda rahatça gün içerisinde saatlerce uğraşabilirsiniz Spotify es geçiyorum sinek gibi kalıyor. Ekran fotoğrafları incelerken yeterli kalıyor ancak video gibi işlemlerde bir yerde illa ki büyük olma isteği uyandırıyor bu yüzden bir miktar daha para koyup 11 modelini almadığıma biraz pişman kaldım diyebilirim.
Tamamıyla istediğim bir cevaptı hem size hem de konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı