Samsung S20FE alınır mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 17.833
Eki Görüntüle 1674859

Benim test sonucum.
Bendeki 5G sürümü değil ama nedense 5G diyor :D
(4G Snapdragon)

RAM Plus diye özellik var hocam, cidden işe yarıyor.
6 GB depolamadan ayırıp RAM'e ekleyebiliyorsunuz normalde hala 6 dese de perf Z'de 12 olarak gösteriyor (toplamda 4 GB kullanıyordu perf Z'de %25 diyordu)

Ben şu oyun içi bölümden otomatik performansı kapatmıştım, pil tüketimini ve ısınmayı kontrol ederek ona göre limitleme yapıyordu. Ben kapatıp test etmiştim her şeyde. Direkt 50 olmuyor ama bayağı oynarsan 50'ye yaklaşıyordu. Ama genelde 45 - 46 geziniyordu sanırsam.

Bende 4G sürümü ama 5G yazıyor.
O skor ne?
Cihaz yük altındaydı galiba.

Harbiden alabiliyorsanız 8 olanını alın ama 6'da iyi şu an :D

Merhaba cihazı şimdi alsam 4 5 yıl daha kullanabilir miyim sizce? Mi 11t veya S21FE mi alınmalı yoksa?

Vallla babamda S8+ hala kullanıyor :D, aslında kişiden kişiye değişen bir şey, Android sürümünde güncel olmak istiyorum diyorsan belki de 2 3 senesi var, ama bu onun artık hiçbir şey yapamayacağı anlamına gelmiyor. Bence 5 yıldan fazla gibi duruyor oyun oynamayacaksanız veya güncel olsun takıntınız yoksa.

Sadece CoD oynarım diyorsan ara sıra tercih edilebilir cihaz S20 FE. 2 yıl kullandım genel anlamda sorun ettiğim bir durum olmadı ama net bir şekilde söylüyorum oyun cihazı değil. Fazla takıntınız yoksa CoD oynarken ufak droplar yer ve biraz fazla ısınabilir cihazda soğutma namına tek şey termal ped var ve o da yetersiz.

Sadece CoD oynarım diyorsan ara sıra tercih edilebilir cihaz S20 FE. 2 yıl kullandım genel anlamda sorun ettiğim bir durum olmadı ama net bir şekilde söylüyorum oyun cihazı değil. Fazla takıntınız yoksa CoD oynarken ufak droplar yer ve biraz fazla ısınabilir cihazda soğutma namına tek şey termal ped var ve o da yetersiz.

Bende Snapdragon olan sürüm var en yüksek grafikte sabit 60FPS hiç düşme görmedim, ama ben oyun içi ayarlardan (CoD'da değil şu Game booster'dan) bazı sınırlamaları kapatmıştım, biraz ısınmaya başlıyordu ama gayet iyi sıcaklıklardaydı yine hocam.

Bende Snapdragon olan sürüm var en yüksek grafikte sabit 60FPS hiç düşme görmedim, ama ben oyun içi ayarlardan (CoD'da değil şu Game booster'dan) bazı sınırlamaları kapatmıştım, biraz ısınmaya başlıyordu ama gayet iyi sıcaklıklardaydı yine hocam.
Genelde iPhone'lar oyun alanında daha stabilize oluyorlar ama S20Fe de Samsung'un en iyi telefonlarından biri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı