Samsung S20FE alınır mı?

• Konuyu başlatan F4T1H
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 17.831
Ekranı gayet iyi, bence batarayası idare eder. Rutin programı üzerinden otomatik güç tasarrufu ayarlayınca gece 1'den sabah 10-11'e kadar maksimum %5'lik düşüş oluyor (kullanıma göre değişir ama çok bir şey kurmazsan benzer sonuçlar alabilirsin)
CoD: Mobile'de en düşük ayarda 60'ın altına hiç düşmüyor. (Snapdragon sürümü var bende)

9 saatte yüzde 5 tüketim? One UI arayüzü fazla pil tüketmez diyenlere selam olsun.😃😃😃

Ekranı gayet iyi, bence batarayası idare eder. Rutin programı üzerinden otomatik güç tasarrufu ayarlayınca gece 1'den sabah 10-11'e kadar maksimum %5'lik düşüş oluyor (kullanıma göre değişir ama çok bir şey kurmazsan benzer sonuçlar alabilirsin)
CoD: Mobile'de en düşük ayarda 60'ın altına hiç düşmüyor. (Snapdragon sürümü var bende)

Tamamdır teşekkürler

Maalesef her gece %5-%6 tüketiyor...

9 saatte yüzde 5 tüketim? One UI arayüzü fazla pil tüketmez diyenlere selam olsun.😃😃😃

Dikkat edin SM-G780G ürünü alın.
Ekran netliğine diyecek yok zaten FHD daha netini istiyorsan 2K ekranlı telefonlar var qma mükemmel ekranı var S20 fenin ama şarjın dayanmasını istiyorsan 60Hz kullan 120Hz alışayım deme çok iğrenç geliyor 60Hz.
120Hz kullanarak ortalama 7-8 saat süre alırsın 100-0 arası.

Screenshot_20230218_195935_Settings.jpg

Böyle rutin var gerçektwn işe yarıyor.

Screenshot_20230218_200128_Modes and Routines.jpg

@F4T1H

Maksimum 50 derece gördüm, perf Z üzerinden bakıyordum.

Maksimum 44 derece gördüm sabit 60FPS MLBB bu da yazın ortası.

Geekbench puanları böyle bence süper puan.

6'nın 5'ten farkı ne ve Geekbench 6 puanı nasıl?

Eki Görüntüle 1673754

Eki Görüntüle 1673755

Puan normal mi?
@Ege5

Son düzenleme:

Ekran netliğine diyecek yok zaten FHD daha netini istiyorsan 2K ekranlı telefonlar var qma mükemmel ekranı var S20 fenin ama şarjın dayanmasını istiyorsan 60Hz kullan 120Hz alışayım deme çok iğrenç geliyor 60Hz.

Eki Görüntüle 1674117

Eki Görüntüle 1674124

@F4T1H

Hocam sana bir lafım yok. Benim lafım One UI arayüzü pil tüketmez ya da az pil tüketir diyenlere.

Pixel disinda butun Android'ler bosta pil tuketir. Ayrica gece yatarken %100 koyuyorsun 7 saat uyusan %97-96 oluyor, bak adam S20 FE Snapdragon 865 ile 7-8 saat ekran suresi aliyormus. Verimsiz SoC'lara bakıp arayuze camur atip hâlâ usteliyorsun.

Benim lafım One UI arayüzü pil tüketmez ya da az pil tüketir diyenlere.
Anormal pil tuketmez dedik.

Eki Görüntüle 1674117

Eki Görüntüle 1674124

@F4T1H

Geekbench puanları böyle bence süper puan.

@Ege5

Evet, seri modeline dikkat ediyorum ama 1 sebebim daha var 4 buçuk 6 yıl arası Redmi 7 kullandim hala kullanıyorum 60 Hz telefondan kurtulmakta istiyorum yani 120 Hz telefonlara bakmistim cok eskiden onlara cok ozenmistim şimdi alma vakti geldi 120 Hz de kullanırım kesinlikle 😂 ekran netliği guzelse okeydir ama HDR10 desteği yokmuş bunu bir sorun olarak alabilir miyim bir şey fark eder mi son sorum

Evet, seri modeline dikkat ediyorum ama 1 sebebim daha var 4 buçuk 6 yıl arası Redmi 7 kullandim hala kullanıyorum 60 Hz telefondan kurtulmakta istiyorum yani 120 Hz telefonlara bakmistim cok eskiden onlara cok ozenmistim şimdi alma vakti geldi 120 Hz de kullanırım kesinlikle 😂 ekran netliği guzelse okeydir ama HDR10 desteği yokmuş bunu bir sorun olarak alabilir miyim bir şey fark eder mi son sorum.

Süper AMOLED ekranın renk doygunluğu kontrastı harika.

Screenshot_20230218_100847_Gallery.jpg

Benim test sonucum.
Bendeki 5G sürümü değil ama nedense 5G diyor :D
(4G Snapdragon)

S20FE almak yerine bence biraz daha bütçe artma yönüne yönelin. 6 GB RAM 1-2 sene içerisinde yetersiz kalmaya başlayacak.

RAM Plus diye özellik var hocam, cidden işe yarıyor.
6 GB depolamadan ayırıp RAM'e ekleyebiliyorsunuz normalde hala 6 dese de perf Z'de 12 olarak gösteriyor (toplamda 4 GB kullanıyordu perf Z'de %25 diyordu)

Ben şu oyun içi bölümden otomatik performansı kapatmıştım, pil tüketimini ve ısınmayı kontrol ederek ona göre limitleme yapıyordu. Ben kapatıp test etmiştim her şeyde. Direkt 50 olmuyor ama bayağı oynarsan 50'ye yaklaşıyordu. Ama genelde 45 - 46 geziniyordu sanırsam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı