Samsung S21 5G dokunmatik farklı hızlarda çalışıyor

YusufPastutmaz

Decapat
Katılım
9 Ağustos 2021
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, konu başlıktaki gibidir. Benim böyle bir sorunum var ve aşırı rahatsızım bu konudan. Bu telefondan daha önce S20 FE modelini kullandım, onda da aynı şekil bu sorun vardı ve ben bunu kronik olduğunu düşünerek satmıştım. iPhone almayı düşünüyordum fakat fiyatların 20K civarı olduklarını görünce herhangi bir şey yapamadım ve S21'in yorumlarının güzel olduğunu gördüm ve bu telefonu aldım Hepsiburada üzerinden. Telefonu açıkçası çok seviyorum, oyun oynayan birisiyim telefon dört dörtlük fakat gel gelelim şu dokunmatik işine, oynadığım PUBG Mobile oyununda tam 5 yılım var be bu durumu hiç yaşamamıştım. Oyunu oynayan bilir eğitim sahası üzerinde bir yeri hedefledim ve parmağımı beli bir açıda 1 kere hızlı 1 kere yavaş kaydırdım ve aradaki inanılmaz fazlaydı yavaş ve hızlı arasında %70'lik hassasiyet farkı var. Ve bu tek bu oyunda değil diğer oyunlarda da böyle, FPS oyunları oynayamaz hale geldim. Bu konu hakkında araştırma yaptım fakat bulamadım. Telefonun dokunmatiğinde bildiğimiz PC fare ivmesi var her türlü ekipmana sahibim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arkadaşlar bir örneğini daha buldum aynı bunun gibi ve oyun içi çok rahatsız ediyor.
 
Son düzenleme:
Parmağın hareket hızına göre oyundaki hareket ivme kazanıyor, windows bilgisayarlarda işaretçi ivmelenmesi olarak geçer. Bu bir sorun veya arıza değil. Hatta bazı durumlarda avantaj sağlar, örneğin aniden arkanıza dönmek istiyorsunuz, parmak hareketinizin hızından dolayı aniden arkanıza dönmek mümkün oluyor.

Düzenleme:
Ayarlar > Genel Ayarlar > Fare ve dokunmatik düzey > İşaretçi hassasiyetini arttır
Bu ayarı kapatmayı deneyin.
 
Son düzenleme:
Parmağın hareket hızına göre oyundaki hareket ivme kazanıyor, Windows bilgisayarlarda işaretçi ivmelenmesi olarak geçer. Bu bir sorun veya arıza değil. Hatta bazı durumlarda avantaj sağlar, örneğin aniden arkanıza dönmek istiyorsunuz, parmak hareketinizin hızından dolayı aniden arkanıza dönmek mümkün oluyor.

Düzenleme:
Ayarlar > genel ayarlar > fare ve dokunmatik düzey > işaretçi hassasiyetini arttır.
Bu ayarı kapatmayı deneyin.

Tavsiye için teşekkür ederim evet bu ayarı bildiğim için zaten telefon kullanımının en başından beri kapalıda kullanıyorum galiba bunun bir çözümü yok bur kaç ayar yaptım telefonum eskisinden çok çok daha iyi ama galiba bu ivmeye alışmam gerek :)
 

Geri
Yukarı