Samsung TA800N Type C 25 W Şarj Adaptörü Beyaz
Samsung TA800N Type C 25 W Şarj Adaptörü Beyaz en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!
Forumda orijinal olduğunu söylüyorlar.![]()
Samsung TA800N Type C 25 W Şarj Adaptörü Beyaz
Samsung TA800N Type C 25 W Şarj Adaptörü Beyaz en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Samsung'un kendi mağazasında ve sitesinde çok pahalı. Herkes oradan alın diyor ama bilemedim.
Orijinalden şaşmayın. İndirimlerde 279 TL'ye inebiliyor.Kutu içeriğinden adaptör çıkmıyormuş. Ne önerirsiniz acaba?
Orijinalden şaşmayın. İndirimlerde 279 TL'ye inebiliyor.
317 TL'ye Trendyol'dan aldım satıcısı Teknosa. Sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Samsung'un kendi sitesinde 330tl olması lazım, en başta 500 küsür gözüküyor ama sepete gidin. Daha ucuz bulamazsınız. A-101'de stok tükendi.
Bence çıkmaz, Samsung sitesinde kargo ücreti yoktu diye hatırlıyorum. Ayrıca benim kart için 6 ay vade farksız alabiliyordum.317 TL'ye Trendyol'dan aldım satıcısı Teknosa. Sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
317 TL'ye Trendyol'dan aldım satıcısı Teknosa. Sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.