Samsung S21 FE alınır mı?

Bütçe
18000

TommyA

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, maksimum 18000 TL bütçem var. 2.el falan düşünmüyorum.

Bu bütçede sağlam 3-4 sene götürecek telefon arıyorum.
Telefonda genellikle oyun oynamıyorum. Günde anca 15-30 dk 'Score! Hero' tarzı oyun oynarım.
Telefon günlük kullanım için alınacak. Çoğunlukla video, film ve sosyal medya için kullanılacak.
Kamerası iyi olması önemli bir etken.

Arkadaşlar bu kullanım amaçlarına uygun şu an S21 FE modeli gözüme güzel gözüktü. Ancak telefonun pili ile ilgili bazı şikayetler okudum. Bu kullanım kriterlerinde pil performansı nasıldır onu bilemiyorum. Eğer telefon ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verirseler sevinirim. Başka önerilere de açığım.

Bence 4 yıl götürmez zira sanırım en son Android 15 güncellemesi alacak.

Hocam haklı olabilirsiniz ancak güncelleme desteği o kadar da önemli mi tam bilmiyorum. Realme C53'ten geçiş yapacağım ancak bu fiyatta en iyi hangisi ise onu almak istiyorum. Önerebileceğiniz, mümkünse Samsung üzmeyecek bir cihaz var mı? (Samsung olursa daha rahat ederim ama başka marka da önerebilirsiniz).

Yeni aldım kullanıyorum, memnunum, öneririm. Batarya oyun oynamayanı memnun eder. Yine oyun oynamayan ısınma sorunu yaşamaz. Çok memnunum. Kamerası da gayet güzel. Her anlamda beni fazlasıyla memnun etti.

Yeni aldım kullanıyorum, memnunum, öneririm. Batarya oyun oynamayanı memnun eder. Yine oyun oynamayan ısınma sorunu yaşamaz. Çok memnunum. Kamerası da gayet güzel. Her anlamda beni fazlasıyla memnun etti.

Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Telefonun her özelliğini sevdim sadece pil konusunda çekincelerim var o kadar. 100'den 0'a ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Ve oyun falan oynanmayacak sadece sosyal medya ve dizi falan izlemek için kullanılacak bu durumda ekran süremin uzayacağını düşünüyorum ama 6 saat görebilir miyim acaba? Ya da kaç saat görebilirim?

S21FE yerine S22 tercih edebilirsin her anlamda daha iyi ama bataryası üzebilir.

Hocam inanın bana ben de biliyorum S22'nin batarya hariç her anlamda daha iyi olduğunu ancak ben S21FE'nin bataryasının üzeceğini düşünürken S22 bataryası dolayısı ile beni soğuttu.
Tek problem bu telefonlarda batarya anlayacağınız.

S21FE güzel ama ben yerinizde olsam S22 alırdım.

Hocam şimdi baktım S23 FE'yi önerir misiniz? S21 FE ile aralarında 3500 TL fark var. Güncelleme desteği daha fazla ve daha yeni bir model olmasıyla göz kırpıyor. Veyahut o fiyat bandına çıktıktan sonra daha iyi modeller mevcut mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı