- Makaleler
- 3
İkinci el almam diyen tiplerdensin sanmıştım. O zaman S23 plus almaya çalış bütçenle. Harika cihaz her yönden tatmin eder.
Ekran ve kamera olarak beklentilerini karşılar zaten. O oyun bunun için çerez.
Ben yine de almam hem fiyat, hem de güncel olmadığı için tercih senin.
Gundelikte bile isinan bir cihaz S21FE. Batarya ömrü de rezalet direkt iki versiyonda da. Guncelleme ömrü de bitti. Asla mantikli bir secenek degil.
İkinci el almam diyen tiplerdensin sanmıştım. O zaman S23 Plus almaya çalış bütçenle. Harika cihaz her yönden tatmin eder.
Telefon son güncellemesini alacak bilginiz var değil mi? Kardeşimde ki S21 FE bile ağır çalışıyor şuan. Yani o fiyata 2025 çıkışlı cihazlar da var.Bugün sipariş ettim S21 fe yi. Umarım iyi telefon çıkar.
A56 iyidir. Bütçe çıkıyorsa S24 FE batarya haric hepsinden üstün. Ama bütçe çıkmıyorsa zorlama babanı. A56 da yıllar boyu iş görür.Arkadaşlar söyledikleriniz üzerine bayağı düşündüm şimdi kargoya verildiği için iade olmuyor ama babam şimdi müşteri hizmetleriyle konuşacak onun yerine A56 alacağız iptal olursa.
Şimdi kargo gelince ifade edebileceğiz. Onun yerine Samsung A56, ikinci el S23 ya da babami ikna edebilirsem 28000'e S24 FE almayı düşünüyorum mantıklı mı? İlla Samsung istiyorum yazılımı için. Bir hata yaptım o telefonu seçerek. Ama düzelteceğim yani.
Arkadaşlar söyledikleriniz üzerine bayağı düşündüm şimdi kargoya verildiği için iade olmuyor ama babam şimdi müşteri hizmetleriyle konuşacak onun yerine A56 alacağız iptal olursa.
Şimdi kargo gelince ifade edebileceğiz. Onun yerine Samsung A56, ikinci el S23 ya da babami ikna edebilirsem 28000'e S24 FE almayı düşünüyorum mantıklı mı? İlla Samsung istiyorum yazılımı için. Bir hata yaptım o telefonu seçerek. Ama düzelteceğim yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.