Samsung S22 vs iPhone 11

Öyle uzun ömürlü cihaz yoktur. İsteyen istediği telefonu istedigi kadar kullanıyor sonra uzun ömürlü diyor. Ona bakarsan şu an elimde Samsung k Zoom var hala çoğu telefondan iyi resim çekiyor hala akıcı bir şekilde kullanıyorum. Uzun ömürlü cihaz yoktur iPhone uzun ömürlü demeyi bırakın Android telefonlarda IPhone'larda istenilirse uzun seneler kullanilabilir.

Merhaba,
Telefon alacağım S22 mi daha iyidir iPhone 11 mi?
S22, 11'e göre daha yeni fakat IPhone'lar daha uzun ömürlü oluyor.
S22 ısınma ve şarj konusunda iyi değil ama oyun oynanmayacaksa alınır, son sürümde abartıldığı kadar hissedilmiyor ısı. 120hz ile günü çıkartamayabilirsin belki ama ips 720p 60hz ekran kullanmaktan iyidir.

11 uzun ömürlü olmaz yazılım desteği 2 sene içinde bitecek S22 de kötü cihaz değil ama batarya ve ısınma eksikleri var eğer 1 kere alayım uzun kullanayım diyorsan bütçeyi biraz zorla S23 al eksiksiz sayılır.

Vallahi hacı şu soruya iPhone cevabı verecek olan kim ne varsa fanboydur :)

Niye zorlamayalım dediğimiz *flu ve düşük ışık performansını söylüyorum, 8K diyorsun hala, ona da 4 yaşında diye mi ağlanacaksın? Madem 4 yaşında niye öneriyorsun? Yukarıda yazdım "uzun ömürlü ya kanka" düşüncesine karşı düşüncelerimi tekrar okumanı öneririm, LCD panelle çamur gibi fotoğraflarınızla size iyi günler dilerim. "Olsun uzun ömürlü 4 senelik cihaz daha olsa 10 sene daha gider."
Günler önce hahaha atıp geçmiştim ama yazmadan edemeyeceğim; ilk öncelikle ekran teknolojisi ile fotoğraf kalitesinin bağını açıklar mısın sayın baybilmiş :D?

Ayrıca insanların kullandığı telefonların ömrü ne zamandan beri seni ilgilendiriyor bay cep doktoru?

Son olarak iPhone 11'in kamerası gayet de güzel, tabii senin gibi panel ile kamera kalitesini bağdaştıran adam bundan ne gibi bir anlam çıkarır kestiremiyorum.

İyi sosyaller.

Günler önce hahaha atıp geçmiştim ama yazmadan edemeyeceğim; ilk öncelikle ekran teknolojisi ile fotoğraf kalitesinin bağını açıklar mısın sayın baybilmiş :D?

Ayrıca insanların kullandığı telefonların ömrü ne zamandan beri seni ilgilendiriyor bay cep doktoru?

Son olarak iPhone 11'in kamerası gayet de güzel, tabii senin gibi panel ile kamera kalitesini bağdaştıran adam bundan ne gibi bir anlam çıkarır kestiremiyorum.

İyi sosyaller.
Ekrandan başka laf edecek yani olmayınca ekrana ediyorlar, n'apsinlar? 😁

İyi sosyaller.
Kamera kalitesi ile ekran kalitesi de çamur gibi bağı bu :)
Evet ilgilendiriyor arkadaş uzun ömürden bahsetmiş 4 senelik telefon diyorsun :)
Kamera güzel diye kendini avutabilirsin. Flu ve kalitesiz foto çektiğini hele düşük ışıkta berbat olduğunu göz önüne almazsak güzel diyebilirsin tabi :)

S22 tabii ki iPhone 11 5 senelik bir cihaz ayrıca şu an için 826p IPS LCD paneli bir telefon alınmaz kamera diyeceksiniz kamerasida leş heleki düşük ışıkta çamurdan farksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı