Samsung S23 alınır mı?

Bütçe
32000₺
Kimisi Instagram story kalitesi sorunu devam ediyor diyor, kimisi bu sorun S23 ile beraber çözüldü diyor.

Instagram kalite sorunu devam ediyor mu arkadaşlar? Net bir cevap alırsam direkt alacağım telefonu 🙂

Kanka kalite düşmesi Android de çok var ama iOS da da aynı problem var. iPhone 13 kullanıyorum yine bende de cok düşüyor kalite.

Kanka kalite düşmesi Android de çok var ama iOS da da aynı problem var. iPhone 13 kullanıyorum yine bende de cok düşüyor kalite.
Hocam A70 kullandığım dönemde bildiğin 15 FPS atıyordu videoyu. Şuan iPhone 11 kullanıyorum ama kasmıyor video gayet akıcı. Bu bütçe ile ya tekrar iPhone 11 ya da S23 alacağım, story kalitesi yüzünden kararsızım 🙂 iPhone için Instagram ayarlarından ''en yüksek kalitede yükle'' seçeneği ile kaliteli story paylaşılıyor deneyin isterseniz.

Uzun süredir iPhone kullanan ve IOS'e alışmış biriyim. Telefonlar ve özellikle Samsung markası hakkında çok bilgim yok. Halihazırda kullandığım telefon iPhone 11 fakat değiştirmeye karar verdim. S23 alınır mı? Ya da 30.000₺ fiyat bandında farklı öneriniz var mı? Özellikle S23 kullanıcıları yardımcı olurlarsa sevinirim.

Geçilir, ancak eğer IOS'a alıştıysanız 2. El bir iPhone sizin için daha iyi olabilir.

Teşekkürler değerli cevaplarınız için. Instagram'a story atarken video kalitesi düşüyor mu deneyimleyen oldu mu? Android'e geçmek istemememin sebeplerinden biri bu.

Son güncellemeler ile bu sorun çözüldü deniliyor ancak hâla bir iPhone kadar değil.

Gönlüm S23'ten yana fakat Instagram kalite sorunu beni hâla tereddüte düşürüyor. İkinci el almayı da düşünmüyorum. Yüksek ihtimalle S23'ü seçeceğim, söylediğiniz gibi bu fiyat bandında en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı