Samsung S23 Ultra ısınması normal mi?

theoden_16

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba kolay gelsin S23 Ultra telefonum batarya sıcaklığı boşta 32-34 derece arasında geziyor. Şarjda 36-38 arası geziyor. Sıcaklığı elimle hissedebiliyorum bu normal mi? Telefonu alalı 3 gün oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her telefon belirli bir süreden sonra sıcaklamaya başlar. Arka planda uygulaman açık mı? Veya ağır bir program oynuyor musun?

Hayır uygulama falan açık değil dediğim gibi boşta 32_34 arası o bile ufak elime sıcaklığı geliyor. Şarjda iken 37-38 derece batarya.

Şarjda her telefon ısınır. Benim de ısınıyor iPhone 13 örnek.

Bu kadar para verilen telefonun ele gelecek kadar ısınması normal mi performans kaybı yok ama sıcaklık bazen rahatsız edici oluyor 1-2 hafta içerisinde toparlar dediler ama bilemedim.

Bu kadar para verilen telefonun ele gelecek kadar ısınması normal mi performans kaybı yok ama sıcaklık bazen rahatsız edici oluyor 1-2 hafta içerisinde toparlar dediler ama bilemedim.
Güncelleme falan var mı telefonunuza gelen?

Merhaba kolay gelsin S23 Ultra telefonum batarya sıcaklığı boşta 32-34 derece arasında geziyor. Şarjda 36-38 arası geziyor. Sıcaklığı elimle hissedebiliyorum bu normal mi? Telefonu alalı 3 gün oldu.

İlk 1-2 hafta çok ısınıyor sonra düzelmeye başlıyor zaten genel olarak son zamanlardaki s serisi cihazların hepsi ısınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı