Samsung S23 vs iPhone 13

Buradaki amacımız S23 vs iPhone 13. bu durumda hangisi iyiyse ona yönelmek veya yöneltmek gerekiyor.

Hocam tabii ki iki telefon kıyaslandığında güncel teknoloji daima öndedir. Samsung S23'ünde önde olması gayet normal. Biri 2023 yılına ait bir telefon öteki 2021 yılına ait telefon. Ben naçizane fikrimi söyledim.

Hocam tabii ki iki telefon kıyaslandığında güncel teknoloji daima öndedir. Samsung S23'ünde önde olması gayet normal. Biri 2023 yılına ait bir telefon öteki 2021 yılına ait telefon. Ben naçizane fikrimi söyledim.

Yok herkes fikrini bildiği bilgileri elbette aktarabilir. Yalnızca bazı belli durumlar olunca konu uzadı gitti. Arkadaşta zaten gereken cevabını aldığını düşünüyorum. Hangisi hoşuna gittiyse ona göre seçim yapacaktır.

Teşekkür ederim arkadaşlar. şuan kullandığım cihaz 4 yıllık orta segment bir cihazdı zamanında ama şimdi ufaktan beni değiştir diyor. Ileride daha da zam gelir korkusuyla telefon almak istiyorum. Kamera benim için önemli. Bir de almışken ilk defa bir amiral gemisi alayım diyorum. Anladığım kadarıyla s23 çok daha iyi bir cihaz ama geçmişte Android'in kötü örnekleri olduğu için insanlar iphone daha uzun ömürlü diyor sanırım.
Bak diyorum işte. iPhone daha uzun ömürlü falan değil (MIUI, ColorOs gibi şişen dandik arayüzler istisna). Ayrıca kamera önemli demişsin S23 bu konuda iPhone 14 Pro ile baş edebiliyor ve globalde iPhone 13'den çok daha pahalı.

S7 Edge falan diyenler olmuş, güldüm açıkçası. Cihazda Twitter, Instagram komple kasıyor halbuki 6S de bile arayüz gayet akıcı. Görünen köy kılavuz istemez.

Ben S23’e hiç bakmazdım bile direkt iPhone 13 alıp geçerdim.

S7 Edge falan diyenler olmuş, güldüm açıkçası. Cihazda Twitter, Instagram komple kasıyor halbuki 6S de bile arayüz gayet akıcı. Görünen köy kılavuz istemez.

Ben S23’e hiç bakmazdım bile direkt iPhone 13 alıp geçerdim.
Gece gece hiç güleceğim yoktu. Adam son model amiral gemisine kasıyor dedi ya. Kaynak? Yok. Gerekçe? Yok. Kasıyormuş. Üst seviyesi yok bunun. Raporlardım, gereken yapılınca daha da keyiflenirim.

Android ve iOS ekosistemi kıyası görüyorum başlıkta. Hız konusunda S23'ün iPhone'dan eksik kalır bir yanı olacağını sanmıyorum ama böyle bir ikilemde kalınırsa bariz biçimde iPhone seçerdim.

Uzun yıllar güncelleme alacak olması, ileride satmak istendiğinde Android cihazlara oranla ikinci eldeki fiyatını belli bir seviyede koruyacak olması gibi bazı lezzetli maddeleri var.

Ülkemizde Apple ürünleri piyasadaki durumunu uzun süre koruyor. Daha az seçeneği olduğu için muhtemelen ve globale göre daha fazla hayranlığı olduğundan. Mesele özellik karşılaştırmaksa sizin de dediğiniz gibi S23 daha iyi. Ama günlük kullanıcı iseniz ve ileride telefonu güncellemek istediğinizde Apple al sat konusunda daha önde olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı