Samsung S23 yerine neden S24FE öneriyor?

Bütçe
30.000

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Fiziki mağazada da sordum. Temsilcilere de sordum. Her türlü S23 yerine S24 FE öneriyorlar. Tamam yeni bir ürün biliyorum. Ama çoğu konuda S23 önde olmasına rağmen neden sürekli S24 FE öneriyorlar sebebi nedir? Aynı fikirde olan arkadaşlar var mı? Kendim bizzat bir durum belirtmedim üstelik. Sadece hangisi alınmalı hangisi daha iyi diye sordum. Aldığım cevap buydu.

Daha Snapdragon'un 780G, 765G, 680 gibi saçmalıkları var, her firmanın kabahati var. Asıl amaç elimizdeki para ile en iyisini almak ama işte insanlar NVIDIA vs AMD için bile birbirini kesiyor. Bir şey demesi zor.

Umalımda Samsung, Google ve Huawei'de MediaTek gibi Snapdragona sert rakip olurlar. Samsung iyi bir ivme yakaladı ama diğerleri içinde önemli. Sonuçta ne kadar rakip, o kadar kullanıcıya yarar. Unisoc firmasınında Snapdragon 6** ve Helio serisini geçmesi gerekiyor.

Sonuna kadar katılıyorum.

Sonuna kadar katılıyorum.
Ayrıca hocam şöyle komik bir bilgide olsun. Qualcomm'un çoğu sorunlu ve başarısız modeli Samsung basım. TSMC değil. Bu da koz veriyor doğrusu Exynos nefret ederlere.

Ayrıca hocam şöyle komik bir bilgide olsun. Qualcomm'un çoğu sorunlu ve başarısız modeli Samsung basım. TSMC değil. Bu da koz veriyor doğrusu Exynos nefret ederlere.

Evet bunu biliyorum ama burada suç Samsung'da değil. Qualcomm yönetiminde diye düşünüyorum.
Sonuç olarak Qualcomm alın siz yapın çıkarın bana ne demedi. Qualcomm'da yürüttü projeleri.

Evet bunu biliyorum ama burada suç Samsung'da değil. Qualcomm yönetiminde diye düşünüyorum.
Sonuç olarak Qualcomm alın siz yapın çıkarın bana ne demedi. Qualcomm'da yürüttü projeleri.
Olabilir. 720G ve 732G gibi çok başarılı dökümleride var sonuçta Samsung'un.

S23 kullanıcısıyım hafif, küçük ve kompak olmasından dolayı seviyorum. Mağazada S24 FE ile kıyaslayınca S24FE de premium cihaz algısını göremedim kamerada S23 daha iyi gibi geldi bana S24'ün bana göre artıları boyut ve pil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı