Samsung S23U vs iPhone 15

Arigeo

Hectopat
Bu zamana kadar hep Samsung kullandım kulaklık saat tablet vs. ekosistemde Samsung aslında karar vermiştim S23u alacaktım ama dun aksam arkadaslarla otururken birisi o kadar para samsunga verilmez, iPhone al hem deger kaybetmez hem de uzun omurlu ileride yavaslamaz dedi. Ben de kullanmadigimdan cok merak ediyorum açıkçası ama üniversiteye gidecegim icin begenmezsem degistirme imkanim da olmayacak. Sizce iOS kullanmasam çok şey kaybeder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra bence 15'ten üstündür ama yine de 15 seçerdim ekosistemde olduğum için. Bence 23 Ultra daha üstün ama tercihe bağlıdır, çok da şey kaybetmezsiniz.

Ekosistem Samsung demiş. Kendi ekosistemine göre düşünme.

Bu zamana kadar hep Samsung kullandım kulaklık saat tablet vs. ekosistemde Samsung aslında karar vermiştim S23u alacaktım ama dun aksam arkadaslarla otururken birisi o kadar para samsunga verilmez, iPhone al hem deger kaybetmez hem de uzun omurlu ileride yavaslamaz dedi. Ben de kullanmadigimdan cok merak ediyorum açıkçası ama üniversiteye gidecegim icin begenmezsem degistirme imkanim da olmayacak. Sizce iOS kullanmasam çok şey kaybeder miyim?

Arkadaşların enayilik yapıp Apple almış başını yakmış diye senin de başını yakmaya çalışıyorlar. Sakın dinleme. Apple planlı eskitme uyguluyor yeni modeller satılsın diye eskileri yavaşlatıyor. S23 Ultra hakkında söyleyebileceğim tek kötü özellik aşırı kaba tasarımı. Benim hoşuma gitmiyor, Ultra model almazdım. S24+ falan alırdım ama tasarımını beğeniyorsan gönül rahatlığıyla S23 Ultra almalısın.

S23 alacaksanız 26k civarına server kayıtlı alın. 46K verecekseniz TR ekonomisinde değer kaybetmeyecek bir şey olsun. Samsung'u aldığın al 10k zarardasın, kullandığım için biliyorum. Cihaz mükemmel ona laf yok. Yüksek tutarları gözden çıkardıysan ve değerini kaybetmesin istiyorsan IPhone daha mantıklı.

S23 alacaksanız 26k civarına server kayıtlı alın. 46K verecekseniz TR ekonomisinde değer kaybetmeyecek bir şey olsun. Samsung'u aldığın al 10k zarardasın, kullandığım için biliyorum. Cihaz mükemmel ona laf yok. Yüksek tutarları gözden çıkardıysan ve değerini kaybetmesin istiyorsan iPhone daha mantıklı.

Aynen yatırım tavsiyesi istedi çünkü arkadaş. Altın al demekle aynı şeyi söylüyorsun şu an.

Aynen yatırım tavsiyesi istedi çünkü arkadaş. Altın al demekle aynı şeyi söylüyorsun şu an.

Okuduğunu anlayabiliyor musun dostum? Adam bir kez alacağım değiştiremem diyor. Kendi kullandığım telefon ve 46K ya değmez diyorum. Ya server kayıtlı alsın ya da aklı IPhone'da ise onu alsın. S23 her yönden daha üstün cihaz. İnsanlara yardım ediyoruz, saçma sapan cevap veriyorsunuz.

S23 Ultra'ya o para verilmez denip, 15'e o para verilir gozuyle bakilmasi kadar mantiksiz bir durum gormedim. S23 Ultra her turlu 15'i yer. 15'in tek artisi ikinci el degeridir. Bana gore duz iPhone alinmaz kesinlikle artik, anca deger kazansin diye alinirsa alinir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı