Tavasapi
Hectopat
- Makaleler
- 3
128 yeterli tabi ama oyun yükleyen var, video çeken var. Lazım oluyor bazılarınaTelefonda 128GB üstü depolamayı ne için kullanıyorsunuz? konu dışı ama çok merak ettim.
128 yeterli tabi ama oyun yükleyen var, video çeken var. Lazım oluyor bazılarınaTelefonda 128GB üstü depolamayı ne için kullanıyorsunuz? konu dışı ama çok merak ettim.
Telefonda 128 GB üstü depolamayı ne için kullanıyorsunuz? Konu dışı ama çok merak ettim.
Telefonda 128 GB üstü depolamayı ne için kullanıyorsunuz? Konu dışı ama çok merak ettim.
Uygulamalar ve video arşivim var [meme(miim)] seklinde hosuma gidenleri indiriyorumTelefonda 128GB üstü depolamayı ne için kullanıyorsunuz? konu dışı ama çok merak ettim.
Oyunlar da var ekstra olarak. Ayrıca yolda internetten yemesin diye spotify veya apple music'ten indirilen yüksek çözünürlüklü şarkılar falan derken.Bu soruyu fotoğraf ve video çekmeyen biri sorabilir anca![]()
O kişi benim, selamlarBu soruyu fotoğraf ve video çekmeyen biri sorabilir anca![]()
Alıpta eniştem gibi ekranı büyük diye bahane etmezseniz güzel telefon.
Mesele o değil. 256 GB UFS 4.0 kullanıyor. Daha hızlı depolama ve ileride ki Android güncellemeler için önemli. 128 GB UFS 3.1 kullanıyor ve daha yavaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.