Elektronik Samsung S24 FE 23.999 TL

Maalesef sd kart dersteği olmadığından (128 gb yetmiyor) ve okuma yazma hızı da iki kat fazla olduğundan 256gb modelini almak zorunda kaldım. Yoksa çok güzel bir fiyatta şu anda.

Bu soruyu fotoğraf ve video çekmeyen biri sorabilir anca 🤔
Oyunlar da var ekstra olarak. Ayrıca yolda internetten yemesin diye spotify veya apple music'ten indirilen yüksek çözünürlüklü şarkılar falan derken.

Bu soruyu fotoğraf ve video çekmeyen biri sorabilir anca 🤔
O kişi benim, selamlar 😀 haklısınız kamerası iyi olan bir telefon kullanıyorsanız medya dosyaları çok yer kaplıyor. Ben aynı zamanda clouda depoladığım için 128 üstü benim için yine de pek bir şey ifade etmiyor.

Alıpta eniştem gibi ekranı büyük diye bahane etmezseniz güzel telefon.

Telefonda 128 GB üstü depolamayı ne için kullanıyorsunuz? Konu dışı ama çok merak ettim.

Mesele o değil. 256 GB UFS 4.0 kullanıyor. Daha hızlı depolama ve ileride ki Android güncellemeler için önemli. 128 GB UFS 3.1 kullanıyor ve daha yavaş.

Alıpta eniştem gibi ekranı büyük diye bahane etmezseniz güzel telefon.

Kalın çerçeve, morlaştırılmış ekran ve video kamerası dışında hiçbir özelliği bu fiyat aralığında ki diğer telefonlardan iyi değil.

Mesele o değil. 256 GB UFS 4.0 kullanıyor. Daha hızlı depolama ve ileride ki Android güncellemeler için önemli. 128 GB UFS 3.1 kullanıyor ve daha yavaş.

Asıl mesele 512 GB, 12 GB ve UFS 4.0 kullanan POCO X7 Pro ile 128 GB versiyonun aynı fiyatta olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı