Samsung S24 FE 27.750 TL'ye alınır mı?

SnowL0X

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama Samsung S24 FE Hepsiburada'da 27.750 TL'ye düşmüş durumda, premiuma özel 250 TL indirim ile de 27.500 TL'ye düşüyor. Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet, alınır. Bu civarlara hala alabileceğiniz en mantıklı seçeneklerden biri olacağını düşünüyorum.

Sağ olun hocam fakat 2.el düşünmüyorum. Bir de distribütör garantili diyor. 😊

Evet, alınır. Bu civarlara hala alabileceğiniz en mantıklı seçeneklerden biri olacağını düşünüyorum.

30000 TL altinda en komple cihaz, alinir.

Teşekkürler 😊

Sağ olun hocam fakat 2.el düşünmüyorum. Bir de distribütör garantili diyor. 😊

Teşekkürler 😊

Kanka faturası nereden kesildiyse oradan garanti oluyor. Bu cihazlarla haşır neşirim hiç garantilik bir durumla karşılaşmadım. Kutuyu açtıktan sonra aldığın S24FE cihazı da ikinci el olacak, satmak istesen aldığın fiyatın 5-10 altına satman gerekecek.

Sıfır cihaz yerine bir üst gömlek, kutulu faturalı garantilisini alması daha mantıklı. Taksitle almayacaksan sıfır almak gereksiz.

Kanka faturası nereden kesildiyse oradan garanti oluyor. Bu cihazlarla haşır neşirim hiç garantilik bir durumla karşılaşmadım. Kutuyu açtıktan sonra aldığın S24FE cihazı da ikinci el olacak, satmak istesen aldığın fiyatın 5-10 altına satman gerekecek.

Sıfır cihaz yerine bir üst gömlek, kutulu faturalı garantilisini alması daha mantıklı. Taksitle almayacaksan sıfır almak gereksiz.
Taksitli alıyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı