Samsung S24 FE alınır mı?

Maverick71

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Samsung S24 FE (256 GB) almayı düşünüyorum şu an 26-27 bin TL bandına denk geliyor. Oyun oynayan biri değilim daha çok sosyal medya-borsa uygulamaları arada fotograf çekimi ve günde yarım saat kadar Clash of Clans oynuyorum.

Şu an Xiaomi kullanıyorum uzun süredir son iki telefonumda Xiaomi ydi ancak artık Xiaomi almak istemiyorum yoksa daha uygun biliyorum. S23 düşündüm ancak arada 10k kadar bir fark var ve fotograf çekimi dışında bir farklılık (işlemciler bir de tabii) göremedim.

Alan arkadaşlar özellikle batarya kısmı için yorum yapabilir mi oyun oynamadığı halde çok hızlı bittiğini söyleyenlerde var günü çok rahat çıkardığını söyleyenlerde.

Güncelleme desteği önemli değil ben 4 5 sene kasmadan donmadan bataryasında sıkıntı çıkmadan kullanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.

Alan arkadaşlar batarya ve işlemci öncelikli genel bir yorum yaparlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok rahat alınır fiyatına göre rakipsiz bir cihaz. Tek söyleyeceğim şey Exynos işlemcili bir cihaz yük altında ısınır ve bu normaldir. Kullanıma etki etmiyor tabii ama beklentiden çabuk ısınıyor. Alırken bu da aklınızda bulunsuz sonradan niye böyle diye üzülmeyin.

Arkadaşlar merhaba, Samsung S24 FE (256 GB) almayı düşünüyorum şu an 26-27 bin TL bandına denk geliyor. Oyun oynayan biri değilim daha çok sosyal medya-borsa uygulamaları arada fotograf çekimi ve günde yarım saat kadar Clash of Clans oynuyorum.

Şu an Xiaomi kullanıyorum uzun süredir son iki telefonumda Xiaomi ydi ancak artık Xiaomi almak istemiyorum yoksa daha uygun biliyorum. S23 düşündüm ancak arada 10k kadar bir fark var ve fotograf çekimi dışında bir farklılık (işlemciler bir de tabii) göremedim.

Alan arkadaşlar özellikle batarya kısmı için yorum yapabilir mi oyun oynamadığı halde çok hızlı bittiğini söyleyenlerde var günü çok rahat çıkardığını söyleyenlerde.

Güncelleme desteği önemli değil ben 4 5 sene kasmadan donmadan bataryasında sıkıntı çıkmadan kullanabilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.

Alan arkadaşlar batarya ve işlemci öncelikli genel bir yorum yaparlarsa sevinirim.
Alınır. O butcede daha iyi bir cihaz yok suan. Kullaniyorum butun sorularinizi cevaplarim.
Batarya konusunda bir gunu rahat cikarttigini soyleyebilirim. 8 saatten fazla ekran suresi alabiliyorsunuz rahatca.

256 GB olanını kullanıyorum. 128 almaman isabet olur. 256 GB olanının okuma yazma hızı neredeyse 128'in 2 katı kadar. Ayrıca hem oyun hem de günlük kullanım için harika diyebilirim bu bütçede. 6 7 senelik güncelleme alma sözü de gayet iddialı.

Okuma yazma hizi daha fazla hocam evet ama o hizlara cikamiyorsunuz bile ozellikle gundelik kullanimda. Hiçbir fark hissedemezsiniz yani. 256 alinmasi onun disinda daha iyi tabii kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı