Maverick71
Femtopat
Daha fazla
Hocam 8k video çekerken vs avantaj olacaktır illaki. Ayrıca oyun oynayan birisiyim ve oyun yüklemesi açılması derken onda da önemli bence. Hele ki tmesela Gogole Play'den ben otomatik güncellemeyi kapatırım. Haftada bir kendi manuel yaparım. 20 adet güncelleme var diyelim. İndirme hızı tabi internet hızına göre değişir ama indirdikten sonra o kadar hızlı kuruyor ki. S20 FE'de beklediğimin beşte biri kadar bekletiyor.Okuma yazma hizi daha fazla hocam evet ama o hizlara cikamiyorsunuz bile ozellikle gundelik kullanimda. Hiçbir fark hissedemezsiniz yani. 256 alinmasi onun disinda daha iyi tabii kesinlikle.
O aradaki farki hissedemiyorsunuz bile hocam dedigim gibi. Okuma yazma hizlari arasinda gundelik kullanimda neredeyse bir fark olmuyor.Hocam 8k video çekerken vs avantaj olacaktır illaki. Ayrıca oyun oynayan birisiyim ve oyun yüklemesi açılması derken onda da önemli bence. Hele ki tmesela Gogole Play'den ben otomatik güncellemeyi kapatırım. Haftada bir kendi manuel yaparım. 20 adet güncelleme var diyelim. İndirme hızı tabi internet hızına göre değişir ama indirdikten sonra o kadar hızlı kuruyor ki. S20 FE'de beklediğimin beşte biri kadar bekletiyor.
Dostlar N11 de satıcı N11 olarak 25.900 TL smasung un kendi sitesinde eğitim indirimi ile 26,400 oluyor siz olsanır nereden alırsınız Samsung'un kendisinden almak daha mı mantıklı ne dersiniz yarın alacağım.
Alınır.Çok rahat alınır fiyatına göre rakipsiz bir cihaz. Tek söyleyeceğim şey Exynos işlemcili bir cihaz yük altında ısınır ve bu normaldir. Kullanıma etki etmiyor tabii ama beklentiden çabuk ısınıyor. Alırken bu da aklınızda bulunsuz sonradan niye böyle diye üzülmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.