Samsung S24 Plus alınır mı?

Alınır.
Şahsen alabiliyorsanız S24 Plus'tan ziyade S23 Ultra alırdım ben.

Sakın alma iPhone 14 Pro Max al hep fiyatı düşmez hem de uzun süre kullanırsın ama S24 hem seneye fiyatı düşecek hem de yavaşlayacak.

Önce bir amiral gemisi Android kullan sonra yorum yap fanboy, bilmeden etmeden kıytırık Android alıyorsunuz sonra gidip iPhone alınca "aa ne kadar güzelmiş Android çöp" diyorsunuz, komik duruma düşürmeyin kendinizi.

S Pen, daha iyi batarya, biraz daha iyi kamera ve kişiden kişiye değişmekle beraber Premium tasarım isterseniz S23 Ultra; daha güçlü işlemci ve daha uzun güncelleme ömrü isterseniz de S24 Plus alınabilir. İkisi de üzmez.

Alınır.
Şahsen alabiliyorsanız S24 Plus'tan ziyade S23 Ultra alırdım ben.

Önce bir amiral gemisi Android kullan sonra yorum yap fanboy, bilmeden etmeden kıytırık Android alıyorsunuz sonra gidip iPhone alınca "AA ne kadar güzelmiş Android çöp" diyorsunuz, komik duruma düşürmeyin kendinizi.

S24'te kullandım iPhone 14 Pro Max de kullandım ama Samsung'larda iPhone performansı belki çıktığı yıl performans aynı olabilir ama 2 yıl sonra iPhone 14 Pro Max fiyatı değer kaybetmeyecek ama Samsung kaybedecek ve iPhone hızı yine güzel olacak ama Samsung'un olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24'te kullandım iPhone 14 Pro Max'de kullandım ama Samsung'larda iPhone performansı belki çıktığı yıl performans aynı olabilir ama 2 yıl sonra iPhone 14 Pro Max fiyatı değer kaybetmeyecek ama Samsung kaybedecek.

Adam ömürlük arıyorum diyor kardeşim. Satmayacağı telefonun fiyatı ne ilgilendirir ada mı? Nerenizle okuyorsunuz.

S24'te kullandım iPhone 14 Pro Max'de kullandım ama Samsung'larda iPhone performansı belki çıktığı yıl performans aynı olabilir ama 2 yıl sonra iPhone 14 Pro Max fiyatı değer kaybetmeyecek ama Samsung kaybedecek.

Ömürlük telefon arıyor konu sahibi geleceğe yatırım için altın almıyor.
iPhone 15 bile 5 yıl alacak güncelleme S24 7 yıl alacak.
Ayrıca iOS 15'ten sonra stabilite mahvolduğu için kimse güncellemiyor telefonunu güncelleyen pişman oluyor, bu durumda ister 5 yıl ister 10 yıl alsın güncelleme bir şey değişmeyecek.

iPhone Hızı Yine Güzel olacak Ama Samsung'un olmayacak
Sizin sanırım ios 18 rezaletinden haberiniz yok. 😅

Ömürlük telefon arıyor konu sahibi geleceğe yatırım için altın almıyor.
iPhone 15 bile 5 yıl alacak güncelleme S24 7 yıl alacak.
Ayrıca iOS 15'ten sonra stabilite mahvolduğu için kimse güncellemiyor telefonunu güncelleyen pişman oluyor, bu durumda ister 5 yıl ister 10 yıl alsın güncelleme bir şey değişmeyecek.

Sizin sanırım iOS 18 rezaletinden haberiniz yok. 😅

Soylediklerinize kismen katiliyorum ama guvenlik guncellemesi harici 5 yil ustu goz boyama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı