Samsung S24 Plus alınır mı?

S24+ her şekil alınır hatta kamera yerine performans isterseniz S23u yerine bile alınır.

Onu boş verin hocam ne dediğini o da bilmiyor.

Tamam üstat şakanı yaptın, komik miydi tartışılır şimdi ciddileş bence. Yorumların cidden TikTok tekno editlerinden çıkmışda kelimeye dönüşmüş gibi.

Şahsen ben kamera için S23u alırdım ancak asıl alsam neden alırım diye sorarsanız bir ton artısı var bana göre S24 Plus'a göre.

S Pen, kıvrımlı ekran, şahsen daha iyi olan kamera, geçen senenin en iyisi vb. daha sayılabilir, ancak bütçe yetmiyorsa en iyi seçenek herhalükârda S24 Plus.

S24+ hem seneye fiyatı düşecek hem de yavaşlayacak.
Kronik A serisi telefonlarla Çin menşeli ürünlerle Samsung'un amiral gemilerini bir görmek komikmiş.

Bütçem tam 50000. bilgisayar alacaktım fakat bilgisayar oynayacağım için telefon almaya karar verdim. Sizce 23 Ultra mi S24 Plus mu düz S24 mu yoksa iPhone 13 Pro mu ya da önerileriniz var mı?

Bütçem tam 50000. bilgisayar alacaktım fakat bilgisayar oynayacağım için telefon almaya karar verdim. Sizce 23 Ultra mi S24 Plus mu düz S24 mu yoksa iPhone 13 Pro mu ya da önerileriniz var mı?

Alabilirseniz S23u alamazsanız S24+ öneriyorum.
S24+ alarak 15 Pro rakibi telefon varken gidip 13 Pro falan almanızı önermiyorum.
13 Pro'nun S22 rakibi olduğu varsayarsak almanızı önermiyorum.

Alabilirseniz S23u alamazsanız S24+ öneriyorum.
S24+ alarak 15 Pro rakibi telefon varken gidip 13 Pro falan almanızı önermiyorum.
13 Pro'nun S22 rakibi olduğu varsayarsak almanızı önermiyorum.
Hocam biraz fazla abarttınız sanki. S22 daha çok 13 rakibi.

Şahsen ben kamera için S23u alırdım ancak asıl alsam neden alırım diye sorarsanız bir ton artısı var bana göre S24 Plus'a göre.

S Pen, kıvrımlı ekran, şahsen daha iyi olan kamera, geçen senenin en iyisi vb. daha sayılabilir, ancak bütçe yetmiyorsa en iyi seçenek herhalükârda S24 Plus.

Kamera, batarya için ve S Pen kullanılacaksa onunda için S23U daha iyi bir tercih ama performans, +3 sene güncellik ve ekran niti, daha ergonomik olması, daha hafif olması gibi ufak artılar için S24+ daha iyi. Bu arada kıvrımlı ekran bana göre pek bir artılık durum değil aksine dayanıklılık olarak daha düşük olduğu için benim için eksi bir durum tabii kişiye göre değişir.
Önceliğiniz kamera mı? Performans mı?

Neden hele Android tarafı diyorsunuz anlamıyorum?
6 yıllık S9 Plus bile One UI 6.1.1 kaldırıyor da (sıfır sıkıntı ile kaldırıyor arkadaşa yüklemiştik) atıyorum S24 Ultra mı kaldırmayacak misal veriyorum One UI 10'nu.
Android tarafında telefondan telefona değişiyor bu her telefon A04 gibi cihazlar değil, aralarında Snapdragon 8 gen 3 olan var gen 4 olanda gelecek.
Gelen güncelleme tamamen firmanın cihazının ne kadar arkasında durduğu ile alakalı.
Şimdi ki güncellemelere bakarsanız iOS 18 bile 16 Pro Max'te sorun çıkartıyorsa burada bir sorun var demektir.

Android ve IOS'un RAM kullanim sekilleri ve RAM'e bakis acilari farkli Android iOS gibi kapali olmadigi icin RAM konusunda daha az optimize diyebiliriz.
Optimize yanlış olabilir ama daha fazla RAM'e ihtiyac duyuyor ilerdeki guncellemelerle de bu artacak.
Teknonojinin gelismesi logaritmik/ustsel bir sekilde gerceklestigi icin 7 yil sonra 8 gen 4'un cok bir esprisi olmayacagini cok rahat bir sekilde soyleyebiliriz.

Büyük mü, yoksa kompakt telefon mu kullanmak istiyorsun? S23 Ultra batarya, kamera, ekran ve performans anlamında güzel işler çıkarıyor. Ancak köşeli tasarımı rahatsız edebilir. S24+ bu bütçedeki en mantıklı model ama 3 ay daha idare ederim dersen S25 serisini bekleyebilirsin.

Büyük mü, yoksa kompakt telefon mu kullanmak istiyorsun? S23 Ultra batarya, kamera, ekran ve performans anlamında güzel işler çıkarıyor. Ancak köşeli tasarımı rahatsız edebilir. S24+ bu bütçedeki en mantıklı model ama 3 ay daha idare ederim dersen S25 serisini bekleyebilirsin.

1 ay sonra alacağım zaten telefonu. Ama S25 serisi daha pahalı olacakmış. Fazla film izliyorum ve ekran kalitesi önemlim büyük ekran isterim. PUBG falan da oynuyorum yani.

Kamera, batarya için ve S Pen kullanılacaksa onunda için S23U daha iyi bir tercih ama performans, +3 sene güncellik ve ekran niti, daha ergonomik olması, daha hafif olması gibi ufak artılar için S24+ daha iyi. Bu arada kıvrımlı ekran bana göre pek bir artılık durum değil aksine dayanıklılık olarak daha düşük olduğu için benim için eksi bir durum tabii kişiye göre değişir.

Önceliğiniz kamera mı? Performans mı?
Performans

Android ve IOS'un RAM kullanim sekilleri ve RAM'e bakis acilari farkli Android iOS gibi kapali olmadigi icin RAM konusunda daha az optimize diyebiliriz.
Optimize yanlış olabilir ama daha fazla RAM'e ihtiyac duyuyor ilerdeki guncellemelerle de bu artacak.
Teknonojinin gelismesi logaritmik/ustsel bir sekilde gerceklestigi icin 7 yil sonra 8 gen 4'un cok bir esprisi olmayacagini cok rahat bir sekilde soyleyebiliriz.

7 sene sonra yine esprisi kalacak. O cihazdan cihaza, RAM'den RAM'e optimize ediliyor. Şu anda kaç senelik olup taş gibi çalışan cihazlar var. Bu durumda belki 8 GB RAM'li cihazların esprisi kalmaz ama 12 GB RAM'li ve gen2'yi geçtim gen1 seviyesinde güce sahip cihazlar bile 5 6 sene gidebilir.

1 ay sonra alacağım zaten telefonu. Ama S25 serisi daha pahalı olacakmış. Fazla film izliyorum ve ekran kalitesi önemlim büyük ekran isterim. PUBG falan da oynuyorum yani.

Performans

Kaç sene kullanmayı planlıyorsunuz? S23U RAM miktarı ve güncelleme desteği dolaylı sorun olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı