Samsung S24 Ultra mı mi 14 Ultra mı?

Kıyafetim yırtıldı maalesef bu sert köşe yüzünden. Kalemle en ufak bir işim yok ama Samsung kamerada Plus modeline göre farkı fazla açtı.
Ceplere falanda sığmıyor benim, koysam bir sertlik oluyor gerilincede acıtıyor, tasarım Plus gibi olsa güzel olcak ama kalem her şeyi bozuyor. O yüzden almamıştım S24 ultra.

En iyi amiral gemisi Mi9T bile kullandım. Telefon güçlü vs. ama bir süre sonra ölüyor kardeşim. Telefonunuz Xiaomi diye övmeyin :D :D :D :D :D
Xiaomi Mi 13'ümü takaslayıp S23U almıştım birader. Samsung S serisi Xiaomi Mi serisi çok sağlam modeller. İkisi de uzun süre götürüyor. Eline hiç Mi 12, 13, 14 serisini aldın mı acaba merak ediyorum. Bırak şu düşmanlığı. Gayet sağlam telefonları var Xiaomi'nin.

Xiaomi Mi 13'ümü takaslayıp S23U almıştım birader. Samsung S serisi Xiaomi Mi serisi çok sağlam modeller. İkisi de uzun süre götürüyor. Eline hiç Mi 12, 13, 14 serisini aldın mı acaba merak ediyorum. Bırak şu düşmanlığı. Gayet sağlam telefonları var Xiaomi'nin.

13 kullandım ne alaka? Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum ki? Telefon da sorun yok. Yazılımı çok kötü ve kısa bir süre de ölüyor telefon diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı