MessiFedaisi
Decapat
S24u tabii ki. 2 seneye kalmaz ölüyor Xiaomi cihazlar.
Sadece objektif ol dostum. Senin zekandan suphe duymaya basladim, benim yazdiklarima dislike atip aynisini yaziyorsun.En iyi amiral gemisi Mi9T bile kullandım. Telefon güçlü vs. ama bir süre sonra ölüyor kardeşim. Telefonunuz Xiaomi diye övmeyin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ceplere falanda sığmıyor benim, koysam bir sertlik oluyor gerilincede acıtıyor, tasarım Plus gibi olsa güzel olcak ama kalem her şeyi bozuyor. O yüzden almamıştım S24 ultra.Kıyafetim yırtıldı maalesef bu sert köşe yüzünden. Kalemle en ufak bir işim yok ama Samsung kamerada Plus modeline göre farkı fazla açtı.
Xiaomi Mi 13'ümü takaslayıp S23U almıştım birader. Samsung S serisi Xiaomi Mi serisi çok sağlam modeller. İkisi de uzun süre götürüyor. Eline hiç Mi 12, 13, 14 serisini aldın mı acaba merak ediyorum. Bırak şu düşmanlığı. Gayet sağlam telefonları var Xiaomi'nin.En iyi amiral gemisi Mi9T bile kullandım. Telefon güçlü vs. ama bir süre sonra ölüyor kardeşim. Telefonunuz Xiaomi diye övmeyin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xiaomi Mi 13'ümü takaslayıp S23U almıştım birader. Samsung S serisi Xiaomi Mi serisi çok sağlam modeller. İkisi de uzun süre götürüyor. Eline hiç Mi 12, 13, 14 serisini aldın mı acaba merak ediyorum. Bırak şu düşmanlığı. Gayet sağlam telefonları var Xiaomi'nin.
Kısa dediğin ne kadar dostum.13 kullandım ne alaka? Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum ki? Telefon da sorun yok. Yazılımı çok kötü ve kısa bir süre de ölüyor telefon diyorum.
2-3 sene sonra ölüyor telefon.Kısa dediğin ne kadar dostum.
Ve hangi telefonları kullandım merak ettim açıklarmısın.Kısa dediğin ne kadar dostum.
Hangi modeli kullandın bir söylesene birader.2-3 sene sonra ölüyor telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.