Samsung S24 vs iPhone 12 vs Samsung S24FE

• Konuyu başlatan paWel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.719

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Arkadaşlar selam, ailem akademik olarak güzel bir başarı elde edersem sene sonunda cihazımı yenileyecekler (iPhone 8). Ailem 30.000-35.000 bütçe vermekte. Benim için kamera pil, güncellik önemli. Aynı zamanda güvenlik (çift kullanıcı gibi) S24 ile S24 FE farkını da anlayamadım. Sosyal medyada gezer Spotify, maçkolik için telefonu kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçllerinden en mantıklı cihaz senin için S24 olur. S24 FE samsungun uygun bütçeli amiral gemisi telefonu, yani aralarındaki fark S24 FE de cam kasa, exynos2400e bulunuyor S24 de ise exynos2400 var. Bu saat hızı %30 kısılmış bir işlemci (exynos2400e) o yüzden bütçen de yettiği için S24 al direkt bu ikisinden. Hem kompakt hem de güçlü yıllarca kullanabileceğinbir cihaz kendisi. O bütçede iPhone 13 var ve sen iğhone 8 kullanıyorsun, eğer ios alışkanlığın varsa iphone 13 te olabilir ama yıl olmuç 2025 ve o cihazı almaya kesinlikle değmez S24 varken. S24 her anlamda daha iyi.

S24 alcaktım ailem 40 K androide vermeyiz dediler İphone 14 aldırdılar hiç bir özelliği yok gerçekten ne ai ne başka bir şey bir kamerası güzel fakat S24ün kamerası yine daha güzel S24 iphone 14 den bile iyi bir telefonken neden 4 gb ramli iphone 13 öneriyorsunuz ??

S24 alacaktım ailem 40 k Android'e vermeyiz dediler iPhone 14 aldırdılar hiçbir özelliği yok gerçekten ne AI ne başka bir şey bir kamerası güzel fakat S24'ün kamerası yine daha güzel S24 iPhone 14'ten bile iyi bir telefonken neden 4 GB RAM'li iPhone 13 öneriyorsunuz?

iPhone 13'ün 4 GB RAM'i Android'in 8 GB RAM'i ile eşittir.
Ayrıca iPhone kamera olarak daha iyi bir telefon.

iPhone 13'ün 4 GB RAM'i Android'in 8 GB RAM'i ile eşittir.
Hiç bir özelliği yok. Rami hala çok düşük ve 3 yıl sonra falan güncelliğini yitirecek telefon alınmaz asla

Hiç bir özelliği yok. Rami hala çok düşük ve 3 yıl sonra falan güncelliğini yitirecek telefon alınmaz asla
Düz İphone alınmaz bu arada ben aldım hiç bir özelliği yok gerçekten eski oppomdan tek farkı kamerası daha güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı