S24 cok daha iyi. Exynos olmasi birsey degistirmez. Exynos 2400 yük altinda A18 çipinden bile daha verimli calisiyor ve daha iyi performansini koruyor.Tek isteğim işlemci gücü ve kamera bu yüzden IPhone'ye daha yakınım sizce hangisi alınmalı? Snapdragon olsa düşünmeden alırdım ancak Exynos tarafında hiç gönlüm yok.
@Mortis06 dusundurucu atman saçma. Solarbay testine Wild Rift testine ve AnTuTu testine bakman yeterli dedigimi anlaman icin. Saf guc olarak A18 tabii cok daha iyi ama yuk altinda kendini cok kısıyor.
Tek isteğim işlemci gücü ve kamera bu yüzden IPhone'ye daha yakınım sizce hangisi alınmalı? Snapdragon olsa düşünmeden alırdım ancak Exynos tarafında hiç gönlüm yok.
Samsung'un baz modellerinin tam yük altında hiçbir zaman stabil kaldığını ben görmedim, umarım ben yanılıyorumdur ancak S24'ün Exynos 2400 işlemcisinin sentetik testleri bir kenara koyup kullanıcı deneyiminde A18 ile rekabet edebileceğini düşünmüyorum, hayır edebiliyordu ise S24 Ultra modeli neden Snapdragon ile geldi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.