Samsung S24 vs iPhone 13

efecann12

Zeptopat
Daha fazla  
Tek isteğim işlemci gücü ve kamera bu yüzden IPhone'ye daha yakınım sizce hangisi alınmalı? Snapdragon olsa düşünmeden alırdım ancak Exynos tarafında hiç gönlüm yok.

Tek isteğim işlemci gücü ve kamera bu yüzden IPhone'ye daha yakınım sizce hangisi alınmalı? Snapdragon olsa düşünmeden alırdım ancak Exynos tarafında hiç gönlüm yok.
S24 cok daha iyi. Exynos olmasi birsey degistirmez. Exynos 2400 yük altinda A18 çipinden bile daha verimli calisiyor ve daha iyi performansini koruyor.

İşlemci hakkında bilgim yok. Ama benim s23fe'm var kardeşimde iphone 13 var. Kamera konusunda hiç bir eksiklik hissetmedim. Bunun haricinde 30-35 bin TL verip 60 Hz telefon almak para israfı bence. Telefon takılıyor gibi gözüküyor

@Mortis06 dusundurucu atman sacma. Solarbay testine wildrift testine ve antutu testine bakman yeterli dedigimi anlaman icin. Saf guc olarak A18 tabii cok daha iyi ama yuk altinda kendini cok kısıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250304_210837_Google.jpg
    Screenshot_20250304_210837_Google.jpg
    258,4 KB · Görüntüleme: 59
@Mortis06 dusundurucu atman saçma. Solarbay testine Wild Rift testine ve AnTuTu testine bakman yeterli dedigimi anlaman icin. Saf guc olarak A18 tabii cok daha iyi ama yuk altinda kendini cok kısıyor.

Samsung'un baz modellerinin tam yük altında hiçbir zaman stabil kaldığını ben görmedim, umarım ben yanılıyorumdur ancak S24'ün Exynos 2400 işlemcisinin sentetik testleri bir kenara koyup kullanıcı deneyiminde A18 ile rekabet edebileceğini düşünmüyorum, hayır edebiliyordu ise S24 Ultra modeli neden Snapdragon ile geldi?

Düz iPhone almayı çok tavsiye etmiyorlar ki iPhone 13 Pro veya Pro Max de bir hayli pahalı olduğu için S24 mantıklı bir seçim

Samsung'un baz modellerinin tam yük altında hiçbir zaman stabil kaldığını ben görmedim, umarım ben yanılıyorumdur ancak S24'ün Exynos 2400 işlemcisinin sentetik testleri bir kenara koyup kullanıcı deneyiminde A18 ile rekabet edebileceğini düşünmüyorum, hayır edebiliyordu ise S24 Ultra modeli neden Snapdragon ile geldi?

Güç olarak zaten 8 gen 3'ünde A18 serisininde gerisinde Exynos 2400 ona lafim asla yok. Sadece daha verimli calisiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı