Samsung S24F350 Monitörde Panelde Açıklık Sorunu

aygunbayir

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar Technopat ailesi,

Dün yeni bir monitör aldım Webdenal'dan ve bugün elime ulaştı, Samsung S24F350. Kurdum çok sevdim monitörü görüntüsü falan harika. Yalnız akşamüstü bir şey fark ettim, ona biraz moralim bozuldu.

Monitörün sol alt köşesinde çok küçük bir açıklık var, oradan aydınlatmayı görebiliyorum. O açıklığı fark edebilmek için sağ taraftan bakmam gerekiyor çok, fark edilebilir değil ama fark ettim. Bu açıklığın görüntüye bir etkisi yok, YouTube'da ışık sızması testi diye bir videoyla test ettim, ekran simsiyahtı. 444 77 11'i arayıp sordum, ileride sorun yaratabilir dediler teknik servisin numarasını verdiler.

Bence çok ciddi bir şey değil ama monitörlerden pek anlamıyorum, daha önce laptopumda böyle bir açıklık vardı ve ekranda lekeler çıktı, garantiye gidip ekranı değiştirildi. Şu an laptopumda hiç açıklık yok. Acer'e ve teknik servisine şükranlarımı sunuyorum buradan, 2 yılda 4 kez bozuldu ve hiçbiri benim hatam değildi, her seferinde sorumluluk kabul edip masrafsız tamir-değişim sağladılar.

Bir yandan da korkuyorum, kargodan faturasıyla geldi ve teslim aldığım gün hemen bu arızayı bildirmiş oldum ama yine de kullanıcı hatası deyip bana masraf çıkarmasalar bari.

Anlayacağınız kafam çok karışık, sizin görüşlerinizi almak istiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı