Samsung S24'ten iPhone 14 Pro Max'e geçilir mi?

823876

Picopat
Şu an güncel olarak Samsung S24 kullanıyorum. Abimin cihazı 14 Pro Max abim cihazını değişecek bana sordu istersen verebilirim yoksa takasla yollayacağım dedi. Bende çok kararsız kaldım. Sizce değişmeli miyim?

iPhone denemek isterseniz güzel sıkıntısız bir cihazdır.

Direkt al. Sonuçta para vermiyorsun bir şey yapmıyorsun. Güzel telefondur. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

S24'ü bilmiyorum, 14pm var bende de. Yağ gibi akıyor cihaz ama S24 de benzer bir tecrübe verecektir.

iPhone 14 Pro Max kaç yıl daha götürebilir bir fikriniz var mı?

Telefondan beklentileriniz nedir?

Kamerası iyi olması ve bataryası 1 günü rahatlıkla geçirebilisin. Ben bu durumda düşündüren şey kamera 14 pm kamerası sanırım S24'ten iyi.

Kamerası iyi olması ve bataryası 1 günü rahatlıkla geçirebililsin. Ben bu durumda düşündüren şey kamera 14 pm kamerası sanırım S24'ten iyi.

Kamerası iyi olması ve bataryası 1 günü rahatlıkla geçirebilisin. Ben bu durumda düşündüren şey kamera 14 pm kamerası sanırım S24'ten iyi.

Şu an güncel olarak Samsung S24 kullanıyorum. Abimin cihazı 14 Pro Max abim cihazını değişecek bana sordu istersen verebilirim yoksa takasla yollayacağım dedi. Bende çok kararsız kaldım. Sizce değişmeli miyim?
Aynı şeyi bende sordum,S24 daha iyi bir telefon(performans),fakat geçilir,bende imkanım olsa geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı