Samsung S7 Edge vs General Mobile GM 5 Plus

Ya s7 edge de şöyle bir sorunla karşılaştım, ön kamera ile fotoğraf çekerken fotoğraf çekme tuşuna basınca. Beyaz ekran geliyor ve ondan sonra çekiyor. 0,50 salise civarı beyaz ekran geliyor. İçime sinmedi. :) Ama fotoğrafları güzel çekiyor.
 
Ekran bir anda beyaz olunca flaş efekti oluyor yani, donanımsal olarak flaş olmadığını biliyoruz o kadar da cahil değiliz.
 
Soru başlıkta belirttiğim gibi. Samsung S7 Edge mi, General Mobile GM 5 Plus mı?
Bilmende fayda var general mobile çindeki gionee adlı bir telefon şirketinden anakartı alıyor hatta onlara general mobile ismini yazdırıyor :).GM ilkin güzel gözüken sonradan yavaşlıyan kasılan kronik sıkıntılı donanımları olan bir cihazdır GM discovery alan yada okullarda dağıtılan etab 4 ve e tab 5 iyi örneklerdendir .General mobile Türk markası ama Samsung gibi geliştiriciliğe açık bir telefon değil çünkü GM'nin sahibi para göz ve elindeki ürünü alıp satmanın peşinde o yüzden 900 liralık telefon alacaksan da direk samsung sony falan al bide LG'yede yaklaşma onlarda sonradan kronik sıkıntılı cihazlar üretiyor
 
Soru çok ilginç. 1000TL bandında hangi telefonu almalıyız? diye sorabilirdin. O fiyata alınabilecek en iyi telefon GM5 Plus kafan karışmasın. (y)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı