Elimde DJI Spark Fly More Combo paketi var. Bu paket kumandasıyla beraber gelmekte. Kumanda normalde telefonunuza wireless üzerinden bağlanıp görüntü ve kontrolü aktarmakta. Fakat belli bir mesafe sonunda bağlantıda sıkıntılar oluşmakta. Kullananlar, telefonla kumanda bağlantısını wireless değilde OTG kablo üzerinden yapılırsa bu sorunların bir nebze olsun önüne geçebildiklerini iletmişler.
Dronun yanında gelen kabloyla S8+ kutusu içerisinden çıkan dönüştürücüyü bağladığım zaman aşağıda resimde görünen hatayı alıyorum ve telefon kumandayı algılamıyor. Bunun sebepleri ne olabilir?
Bir de Micro USB to Type-C USB için OTG kablo nereden bulabilirim? Türk sitelerinin hiçbirinde bulamadım. Eğer bulabilirsem direkt alacağım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Dronun yanında gelen kabloyla S8+ kutusu içerisinden çıkan dönüştürücüyü bağladığım zaman aşağıda resimde görünen hatayı alıyorum ve telefon kumandayı algılamıyor. Bunun sebepleri ne olabilir?
Bir de Micro USB to Type-C USB için OTG kablo nereden bulabilirim? Türk sitelerinin hiçbirinde bulamadım. Eğer bulabilirsem direkt alacağım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: