Average Turko
Hectopat
Hocam oyun için Samsung Store'da hangi M.2 500GB SSD'yi önerirsiniz?
İndirim baya kafa karıştırıcı oldu. İlk başta 980 1TB alırım devam ederim diyordum. Ama bu malum DRAM olmaması nedeniyle bir emin olamama durumu gerçekleşti. Bilgisayarda hali hazırda 512 GB SSD var üstüne 1 TB 980 almaktansa 970 Evo Plus veya 980 Pro 500 GB mı alsam diye düşünüyorum. Bu noktada 970 Evo Plus 500 GB 900 TL şu an hepsiburada üzerinde, 980 Pro Samsung Shop Türkiye üzerinde 1078 TL, 980 1 TB ise 1169 TL. Ne yapsam bilemiyorum 970 Evo Plus ile 980 Pro'nun 500 GB versiyonları arasında fark 180 TL almışken onu mu alsam diyorum ama değer mi bilmiyorum çünkü PCI Express 4.0 destekli değil laptop. Sizce hangi tercih daha doğru olur? (3 model de indirim nedeniyle yakın fiyat diye yeni konu açmak yerine buraya yazdım.)
Bu videoya bakılırsa aralarında çok fark olan sounuçlar yok. Tahmin edileceği üzere 980 Pro 970 Evo Plus ile benzer okuma ve yazma hızlarına sahip PCI 3.0 üzerinde.
Bu videonun sonunda ise sıcaklık değerleri gözüküyor. Laptop kullananlar için daha önemli bu. Bu videoda da laptop üzerinden test etmiş.
Sonuç olarak performans açısından pek farklılık olmasa bile 10℃ daha serin bir SSD olabilir. Sanırım 980 PRO üzerinden gideceğim, 180 TL fark verip en azından daha sonra kafamda niye böyle fırsat varken almadım kalmaz.
Onu gördüm onu ekleyince 800 TL oluyor.+79tl teslimat diyor. Fiyatın içinde mi bilmiyorum.
Yok canım ne demek. Siparişi verdim bunda Samsung Shop'taki gibi sıkıntı çıkmadı direkt aldı. 5 Ekim'i beklemek kaldı. 280 TL de bende kalmış olduDikkat etmemişim, pardon.
Bu videoya bakılırsa aralarında çok fark olan sounuçlar yok. Tahmin edileceği üzere 980 Pro 970 Evo Plus ile benzer okuma ve yazma hızlarına sahip PCI 3.0 üzerinde.
Bu videonun sonunda ise sıcaklık değerleri gözüküyor. Laptop kullananlar için daha önemli bu. Bu videoda da laptop üzerinden test etmiş.
Sonuç olarak performans açısından pek farklılık olmasa bile 10℃ daha serin bir SSD olabilir. Sanırım 980 PRO üzerinden gideceğim, 180 TL fark verip en azından daha sonra kafamda niye böyle fırsat varken almadım kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.