Diğer yorumları okumadım ama Ben 850 Evo M2 SSD kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sorunu çıkmadı. Üstelik hatırladığım kadarıyla 4 ya da 5 sene garanti veriyorlar. Onun dışında hızı konusunda memnunum yaklaşık olarak 3500MB/s okuma yazma hızı alıyorum. Kısaca şunu söyleyeyim yazılımla uğraşmıyorsanız, fazla veri transferi yapmıyorsanız o kadar yüksek paralar vermenize gerek yok ki Samsung SSD'ler çok pahalı ve performanslı. James Donkey kullanmamanızı tavsiye etmiyorum ama diğer markaları kullanan arkadaşlarım hiçbir sorun yaşamadı. Diyelim sorun yaşasanız bile en az 2 yıllık garantisi oluyor. Toshiba gibi büyük bir markanın böyle bir sorun yaşatacağını da düşünmüyorum. Corsair, Crucial, Adata, Samsung, Sandisk, Kingston benim önerdiklerim bunlar. Bence bunların dışına çıkılmamalı.
James Donkey tavsiye etmeme sebebim diğer markaların driver yönünden ve kalite bakımından daha iyi olması. 250 TL'ye James Donkey alacağınıza 300 TL'ye Adata almanız daha mantıklı. Diyorsanız ben 50 TL daha vermek istemiyorum alırsanız da çok büyük sorun yaşayacağınızı sanmam. Hatta alıp kullanırsanız forumdaki "Eşşekçiler" diye hitap ettiğiniz arkadaşlara SSD sağlamlığını vb. göstermiş olursunuz.