- Makaleler
- 34
O zaman hocam içini açsam bunun. Kartına DVİ portu lehimlesem olur mu?Evet, VGA portu tek üzerinden girişi var gibi görünüyor.
Ekran kartı modeliniz nedir?
O zaman hocam içini açsam bunun. Kartına DVİ portu lehimlesem olur mu?Evet, VGA portu tek üzerinden girişi var gibi görünüyor.
Ekran kartı modeliniz nedir?
Ekran kartım GTX 980 Tİ. VGA girişini söküp oraya HDMI veya DVI takılabiliyorsa yaparım elim yatkın bu işlere.İçindeki kart kısmında port için yuva bırakmamış olabilirler.
Hocam bu değil bende ki monitör. Bende ki SyncMaster 943SNX olarak geçiyor.VGA ile DVI pin sayısı bir değil.
DVI yerine de büyük ihtimalle port koymamışlardır.
HDMI to VGA dijital to analog bir dönüştürücü is görür, ayrıca o kartı 1080P kullanın derim.
Ayrıca çoğu yerde cihaz sadece D-Dub geçiyor.
![]()
Samsung Galaxy Book Pro, Pro 360 laptops promise the best Galaxy experience starting at $999
Available in 13- and 15-inch sizes in both clamshell and two-in-one designs, the Pro models will let you seamlessly sync between your Galaxy devices like never before.www.cnet.com
Büyük ihtimalle büyük abilerinden biri ile aynı kasayı kullandığı için DVI yazıyor.
Anladım hocam teşekkürler. Yalnız sorun şu. Kutusunun içinden DVI kablosu çıktı. Şaka yapmışlar herhalde bana![]()
Samsung SyncMaster 943SNX - LCD monitor - 18.5" Specs
Samsung SyncMaster 943SNX - LCD monitor - 18.5" overview and full product specs on CNET.www.cnet.com
Hatta D-Sub yerine VGA olarak geçiyor, maalesef durum aynı.
Opsiyonel olarak sunuluyor. Üstünde yok.@Mithat Berhan Opsiyonel olan girişler kullanılamaz mı?
Onları kullanmak için ne takmak gerekiyor?Opsiyonel olarak sunuluyor. Üstünde yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.