MK SCORPION
Decapat
Arkadaşlar şimdi ben Knox manageye girdim. Oradan ksp diye bir metin geçti. Oraya tıkladım bir uyarı verdi. Uyarıyı çevirdiğimde şirket hesabı lisansınız dolmuştur. Şirketlen iletişime geçin. Yazıyordu. Daha sonra Instagram'dan bir arkadaş gördüm. 10'a geçmiş onunda böyle sorunu varmış. 9'da vermişler ama benim bir model üstü a9. neyse çocuklan konuştum dedi ki bu sabah uyandığımda tablet kapalıydı.
Açtığımdı formatlanmıştı. Kurulumu bitirdiğimde Knox manage uygulaması silinmişti. Ve bana atılan bu mesaj ne demek? Baykar kısa bir süre sonra tabletlere format mı atacak? Yardımı olan varsa gelsin. Benim tablet modeli SM-X207 yani Tab A8.
@Heribert Yavuz
Hocam birde ben one ui 6.0 yükselttim. Ben tablete android 11 stock romu kurup sizin t295 model tablette yaptığınız samfw test mode knox kaldırma yapsam kurtarabilir miyim? Samsung test modunu tab a serilerine android 11 üzeri romlara kaldırdı.
@Heribert Yavuz
Açtığımdı formatlanmıştı. Kurulumu bitirdiğimde Knox manage uygulaması silinmişti. Ve bana atılan bu mesaj ne demek? Baykar kısa bir süre sonra tabletlere format mı atacak? Yardımı olan varsa gelsin. Benim tablet modeli SM-X207 yani Tab A8.
@Heribert Yavuz
Hocam birde ben one ui 6.0 yükselttim. Ben tablete android 11 stock romu kurup sizin t295 model tablette yaptığınız samfw test mode knox kaldırma yapsam kurtarabilir miyim? Samsung test modunu tab a serilerine android 11 üzeri romlara kaldırdı.
@Heribert Yavuz
Son düzenleme: