Samsung Tab S6 Lite 2024 alınır mı?

İstediğiniz kadar ağlayabilirsiniz. Ipad'e herhangi bir rakip görmüyorum. Telefonum S23 FE, tabletim de Ipad 9.nesil. Not alma ve bir şeyler izleyip okuma konusunda hiç yarı yolda bırakmadı. Alt segmentteki herhangi bir Samsung tablete gidip 10 bin vermem, paraya yazık.
hocam iki cihaz arası senkronizasyon nasıl? aynı ekosistemde değiller sonuçta. konu benim bana da cevap verseniz keşke..

Tab S6 Lite iyi güzel de, ben yine gider iPad 9.nesil ya da biraz daha çıkıp 10.nesil alırdım. O kadar mutluyum ki kendisiyle, arka planda 5-6 uygulamayı rahat çalıştırıyorum, ekrana aşığım.

Maksimum bütçe 10k hocam nasıl 10. nesil öneriyorsunuz o mantıkla iPad Pro M4 13' 2TB celluar modele kadar çıkarız ayrıca not tutacak kişiler açısından o bütçede s9FE+ daha faydalı olur.

O paraya leş gibi cihaz. 8 GB RAM'li A9+ düşün derim. Kamerası bayağı kötü ve GPU olarak S6'dan geride olabilir. Onun dışında idare eder.
S Pen desteği yok hocam daha sonradan bile olmuyor, alternatif kalemler de sanırım stabil çalışmaz. Bu sebeple yani. Yoksa ben de baktım hatta daha uyguna bile geliyor.

iPad 10. Nesil'i üst segment görüyorsanız vay halinize. Kalemin hissiyatını biliyor musunuz dicem de şimdi lamine cam yok. Sizde haklısınız.😄
Okuduğunu anlamada sıkıntın var ne yazık ki. Kitap okumak oldukça önemli hâle geldi bu dönemde. Alt segment bir Samsung'a 10 bin vermem dedim. Alt segment bir Ipad'e 10 bin veririm. Bir kez daha anlatabilirim gene anlayamadıysan.

Hocam iki cihaz arası senkronizasyon nasıl? Aynı ekosistemde değiller sonuçta. Konu benim bana da cevap verseniz keşke.

Senkronizasyon konusunda sorun olmaz Google servisleri ile çok rahat dosya alışverişi yapılıyor (dosya boyutları büyüdükçe ücret ödemeniz gerekiyor) ama 64 GB bir ürüne bütçe zorlayıp o kadar para vermeye gerek yok onu alacağınıza s9FE alırsınız ya da @Smmmhunter hocamın dediği gibi ikinci el Tab S8 falan bakarsınız.

Okuduğunu anlamada sıkıntın var ne yazık ki. Kitap okumak oldukça önemli hâle geldi bu dönemde. Alt segment bir Samsung'a 10 bin vermem dedim. Alt segment bir Ipad'e 10 bin veririm. Bir kez daha anlatabilirim gene anlayamadıysan.
Peki, konudaki bütçenin iki katı fiyatındaki ürünü önermenizden kimde okuma sıkıntısı var belli oluyor.

Senkronizasyon konusunda sorun olmaz Google servisleri ile çok rahat dosya alışverişi yapılıyor (dosya boyutları büyüdükçe ücret ödemeniz gerekiyor) ama 64 GB bir ürüne bütçe zorlayıp o kadar para vermeye gerek yok onu alacağınıza s9FE alırsınız ya da @Smmmhunter hocamın dediği gibi ikinci el Tab S8 falan bakarsınız.
4k farka değer mi? Eğer değerse çıkarım oralara. Bir de uzun yıllar kullanabilmem önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00