Samsung Tab S9 FE+ Chrome kullanırken kapanıyor

Klotho2

Hectopat
Daha fazla  
Tableti alalı daha 1 ay dahi olmadı. Ders için kullandığım için YouTube ve notlar hariç bir yerle pek işim olmuyor fakat Google üzerinden nadiren Reddit ve Instagram'a girdiğimde 10 dakikalık bir kullanım sonrasında ekran gidip gelmeye başlıyor. Bugün bir süre daha kullanıma devam ettim ve tablet tamamen dondu ardından kendini kapattı. Tekrar açmaya çalıştığımda Samsung yazısı iki kere yarım yamalak çıktı ve açılmadı. Ses açma kapama tuşları ve tuş kilidine aynı anda bastığımda nihayet açıldı. Sebebi ne olabilir? Aktif kullandığım için zorunda kalmadıkça garantiye göndermek istemiyorum.

Öncelikle geçmiş olsun.
Dostum bence teknik bir arıza olabilir. Bu tableti çok araştırdım ve genel sorunlarına çok bakındım ancak bu tarz bir sorunu ilk defa okuyorum. Teknik servise versen en fazla 1 ay kaybın olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun.
Dostum bence teknik bir arıza olabilir. Bu tableti çok araştırdım ve genel sorunlarına çok bakındım ancak bu tarz bir sorunu ilk defa okuyorum. Teknik servise versen en fazla 1 ay kaybın olabilir.
Tablet yeniden başlarken ufak bir yükleme ekranı girdi, denemek için bi süre Instagramda dolaştım şu anlık bir sıkıntı yok. Son bir şans verdim tekrar aynı durum yaşanırsa göndericem hocam. Teşekkür ederim öneri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı