Samsung Tab S9 FE ve aksesuar önerisi

Merhaba iyi günler dün Samsung Galaxy Tab S9 FE + sipariş verdim klavye mouse seti veya ayrı ayrı da olabilir veyahut kılıf klavye de olur bütçem 1000TL şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba iyi günler dün Samsung Galaxy Tab S9 FE + sipariş verdim klavye mouse seti veya ayrı ayrı da olabilir veyahut kılıf klavye de olur bütçem 1000TL şimdiden teşekkür ederim.

Maalesef ki 1000 TL sadece kılıflar var onlarda 1000 TL'nin üstünde Trendyol'da falan var bende alacağım kendime bende bakınıyorum ama yok piyasada

Maalesef ki 1000 TL sadece kılıflar var onlarda 1000 TL'nin üstünde Trendyol'da falan var bende alacağım kendime bende bakınıyorum ama yok piyasada.

Araştırmalarım sonucunda bu ürünleri buldum eklemek isteyen veya kullanıcı yorumu var mı?

Logitech K380.
Logitech M350.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
718, 44TL 65%off | 60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalışırken değiştirilebilir mini 68-key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı.

Microcase tablet ve telefonlar için Bluetooth klavye ve mouse set - AL3476 (siyah) Amazon.com.tr

Araştırmalarım sonucunda bu ürünleri buldum eklemek isteyen veya kullanıcı yorumu var mı?

Logitech K380.
Logitech M350.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
718, 44TL 65%off | 60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalışırken değiştirilebilir mini 68-key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı.

Microcase tablet ve telefonlar için Bluetooth klavye ve mouse set - AL3476 (siyah) Amazon.com.tr

İki siteyide incelediğim de pek de memnun değiller ama logitcehler olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı