Samsung Tab S9 FE vs MatePad 11.5 PaperMatte Edition

vexrion

Picopat
Bu iki tablet arasında kaldım. Okul, film-dizi, çizim ve PUBG, Mobile Legends gibi oyunları oynamak için kullanacağım. Google benim için önemli ama MatePad'in özellikleri çok iyi. Kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?

YouTube'da MatePad 11.5s papermate kullanıcı olan bir kız öğrenci cihazı inceliyordu ve şundan bahsetti cihaza YouTube hocalarının paylaştığı ders çalışma kağıtları ve sınav öncesi terkrar testlerinin paylaşıldığı googledrive üzerinde dosyalara ulaşamıyormuş sıkıntı yaşıyormuş bu sebeple çözüm olarak, Android telefonuna Google Drive'daki dosyayı indirip daha sonra WhatsApp'a yükleyip ardınan WhatsApp'ı tablette açıp oradan tablete indirip testlere çalışma kağıtlarına ulaşabiliyormuş. Yani lise öğrencisi isen ve hocalar ile okul sınavlarına hazırlık yapacaksan kesinlikle Tab S9 FE ve Samsung kalemi şarj derdi olmadığından sınırsız kullanabilirsin ama Huawei kalemi birkaç yıl sonra şarj tutmamaya başlar.
Ayrıca papermate ekran, her tablet için paper like veya kağıt hissli ekran koruyucu adı ile alınabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı