das kapital
Hectopat
Daha fazla
Bu yıl mezuna kaldım. Hem bu yıl hem de üniversite için kullanacağım bir tablet arıyorum. İşin özünde not alma, dizi-film izleme ve günlük kullanım için alacağım, bir nevi bilgisayar için 2. ekran, yapay zeka veri bilimi okumayı düşündüğüm için tableti günlük kullanım dışında çok kullanmam diye düşünüyorum, oyun vs. oynamam. Apple markalı bir ürünüm yok. İleride de IPhone ya da Mac kullanacağımı sanmıyorum (fiyatlarından dolayı) ama şu an iPad Air 24'ün fiyatı uygun geldiği için tablet olarak onu almayı düşünüyorum. Ekosistem olarak sorun yaratır mı? Bu tabletler 5 yıl boyunca işimi görür mü? Bütçem maksimum 30k ama ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi.
Ayrıca Samsung Tab S10'u beklemek mantıklı mı? Tableti 2 hafta içerisinde alacağım ama Tab S10 2 ay sonra da çıkabilir. Fiyatının da ne olacağını bilemediğimden beklemek mantıklı olmayabilir.
Samsung Tab S9+: Samsung Galaxy Tab S9+ Wi-Fi Tablet (256 GB)
iPad Air 24: Apple iPad Air 11" (2024) Tablet (128 GB)
Samsung Tab S9: Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
(Apple Pencil USB-C 3000TL)
Bu da iPad Air 5: Apple iPad Air 5 Wi-Fi Tablet (64 GB)
Ayrıca Samsung Tab S10'u beklemek mantıklı mı? Tableti 2 hafta içerisinde alacağım ama Tab S10 2 ay sonra da çıkabilir. Fiyatının da ne olacağını bilemediğimden beklemek mantıklı olmayabilir.
Samsung Tab S9+: Samsung Galaxy Tab S9+ Wi-Fi Tablet (256 GB)
iPad Air 24: Apple iPad Air 11" (2024) Tablet (128 GB)
Samsung Tab S9: Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
(Apple Pencil USB-C 3000TL)
Bu da iPad Air 5: Apple iPad Air 5 Wi-Fi Tablet (64 GB)