Samsung Tab S9 Vs S9 FE+

MoXern

Centipat
Daha fazla  
Ben üniversite için tablet bakıyordum. Telefonum ve saatim de Samsung olunca Samsung marka tablet alayım dedim. Başlıkta yazdığım gibi Tab S9 ile Tab S9 FE+ iki tablet arasında kaldım. Bana uzun ömürlü(üniversite ve yüksek lisans için yani en az 4 sene götürmesi lazım) ve mümkünse performansı iyi tablet gerekiyor. İkisi içinde bütçem var.(Tab S9 FE+ 19bin, S9 23bin). iPad pek tarafı değilim. Laptopum MacBook ve telefonum iPhone olmadığından iPad düşünmüyorum. Öyle ağır oyun oynamam ama bir iki oyun yüklerim. Bana bu tablet seçiminde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben üniversite için tablet bakıyordum. Telefonum ve saatim de Samsung olunca Samsung marka tablet alayım dedim. Başlıkta yazdığım gibi Tab S9 ile Tab S9 FE+ iki tablet arasında kaldım. Bana uzun ömürlü(üniversite ve yüksek lisans için yani en az 4 sene götürmesi lazım) ve mümkünse performansı iyi tablet gerekiyor. İkisi içinde bütçem var.(Tab S9 FE+ 19bin, S9 23bin). iPad pek tarafı değilim. Laptopum MacBook ve telefonum iPhone olmadığından iPad düşünmüyorum. Öyle ağır oyun oynamam ama bir iki oyun yüklerim. Bana bu tablet seçiminde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba bende Samsung Tab s9FE + var gayet iyi bir tablet işinizi görecektir bende derslerim için kullanıyorum almanızı öneririm. İçinde ekstra kalemde geliyor hem telefonuz da Samsung bence ekosistemi bozmayın.

Tabiki s9
Biri Ana model, diğeri alt model (s9fe/s9fe+).
Gerek işlemci,gerek Ekran hatta kalemi dahi farklı.
Bu nedenle tabiki s9 20-22.000 den başlıyor.
En üst güçlü iyi Android tablet s10+ fiyatı 25-26.000.
O kadar çıkmaya gerek yok. Tab s9 gayet güçlü yeterli.En güçlü 2 .Android tablet!!
Uzun ömürlü, güçlü, kaliteli ekran.. s9.
IMG_20250304_225020.jpg

Son düzenleme:
S9 alabilirsiniz

Tabiki s9

Biri Ana model, diğeri alt model (s9fe/s9fe+).
Gerek işlemci,gerek Ekran hatta kalemi dahi farklı.
Bu nedenle tabiki s9 20-22.000 den başlıyor.
En üst güçlü iyi Android tablet s10+ fiyatı 25-26.000.
O kadar çıkmaya gerek yok. Tab s9 gayet güçlü yeterli.En güçlü 2 .Android tablet!!
Uzun ömürlü, güçlü, kaliteli ekran.. s9.
Eki Görüntüle 2438271Eki Görüntüle 2438271
PTT AVM'den alma

dolandırma vakaları varmış

Samsung'un kendi yerini alabilir

Son düzenleme:
S9 alabilirsiniz

PTT AVM'den alma

dolandırma vakaları varmış

Samsung'un kendi yerini alabilir
Başlangıç fiyatı 20-21.000 onu göstermek istedim. 23-25.000 değil.
O fiyata Tab s10+ var.

En pahalı satıcı Samsung kendisi.!
Hepsiburada,N11, Trendyol bakmak gerek.

Cimri, Epey gib fiyat takip sitelerinden kontrol etmek gerek...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı